Xion píše:
Zdravim Jarda, nieco podobne sa mi uz stalo. Teda, ze odisli bez jaternej ocisty. Iba pri obycajnom poste. Teda iba som hladoval. Nejaky cas predtym, minimalne ale niekolko hodin, som citil neskutocne tlaky v peceni, nie bolestive, ale take vseliake zblnkanie, a take tie skvrkave procesy. Islo urcite o lokalitu v tele, kde je pecen. Bol som prave v meste, takze za chodze, trvalo to ale asi aj pol hodinu, mozno hodinu to vseliake skvrkanie. Potom som mal dalsiu stolicu dokonca bez klystiru, ono to vyvolalo hnacku same, asi ta toxicita. Niektore boli dost velke a mali trochu inu farbu nez pocas pecenovych ocist, boli menej zelene a viac tmave. Po tejto skusenosti sa mi neskutocne ulavilo, teda dalsie tyzdne som si vsimol, ze mi je lepsie, a mam aj viac energie. Vtedy som pochopil, ze to nemoze byt olej, ja osobne si ale myslim, ze su to pozostatky vseliakych usadenin v pecenovych kanalikov, plus zatvrdnuta zlc v zlcniku, nejde o vapenate kamene... teda, ja by som to ani nevolal kamene. Je to taky foremny maz, je mozne, ze v tele, je to este viac tekute, a stvrdne to potom v stolici. V kazdom pripade, je to nieco, co v peceni, kanalikoch a zlcniku urcite nema byt, nieco ako ked je zaspineny komin, a pride kominar odstrani to. Teda hovorim, ze ide o detox, nieco, coho sa telo zbavi z tej pecene, co tam vznika dlhodobym procesom a je to dobre. Ta pecenova ocista vlastne urobi na to idealne podmienky, aby sa toho telo zbavilo, a tak to telo samozrejme vyuzije, a zbavi sa toho. Ale moze sa mu to podarit aj svojvolne, pri urcitych podmienkach, napriklad pri hladovke sa to moze podarit, atd... v kazdom pripade, je to dokaz, ze ide o detox a nielen o stvrdnuty olej. Je to urcite nejaky odpad nahromadeny v tele.
Jsem potěšen že podobné zkušenosti má i někdo další a tím lépe je možno zdokumentovat situace které vůbec s očistou jak je popsána nesouvisí a bordel odchází za naprosto jiných podmínek než jaké vytváří očista. Pak je pro všechny popírače efektivnosti tohoto jednoduchého postupu velice těžké až nemožné hlásat nějakou svojí pseudovědeckou vymyšlenost, že jde o zmýdelnění olej aplikovaný při jaterní kůře, což je pochopitelně naprostá blbost. Nevím o jediném případu kdy by si kdokoliv z těch vědátorů dal tu práci podrobit vyšlé konkrementy opravdu pořádné analýze s nějakým jasným závěrem o jejich složení. Jde o podobné demagogické počínání jako fašistické prosazování jediného správného názoru na naši orientaci k některé z mocností a kdo nesouhlasí s tím že USA jsou nositelem demokracie a tvrdí že Rusko je na tom dnes pomalu lépe je oflastrován spoustou hanlivých nálepek. Nálepky dostane aniž se ti co ho nálepkují vůbec zamyslí nad významem slova demokracie která stojí především na akceptování faktu že ne každý musí mít stejný názor jako je ten oficiální.