Jarda píše:
Aby to tedy nikoho nemátlo, tak celý postup popíšu přesně ať nemusíte hledat jednotlivé zmínky. Je na 21 dní a začíná se rozmixovaným pelyňkem. První den si dáte třikrát denně, cca 20 minut před jídlem, 1/3 kávové lžičky toho prášku do úst a zapijete vodou. Pokud vám nic nebude, tak ve stejný čas a ve stejné frekvenci denního užívání, dáte druhý den třikrát 1/2 kávové lžičky a další den třikrát celou lžičku. Dále se již dávka nezvyšuje a stejnou dávku berete třikrát denně až do konce procedury. Další dva komponenty přidáte 11 den a přidává se lugol a rozmixovaný hřebíček naplněný do tobolek velikosti 0. Lugol dáváte pouze jednou denně a to v poledne, kdy dáte 10 kapek lugolu do 0,5 dcl vody a zapijete tím polední pelyněk, což jeho chuť zásadně zpříjemní. Hřebíček se dává třikrát denně vždy po jídle a začíná se dávkováním 1-2-1, další den 3-2-3 a pak 4-4-4, dále se již až do konce kůry bere stále stejně a celá procedura končí 21 den, kdy se pak přechází na pravidelné odčervování jednou týdně v poledne. Rozhodně se kůru nesnažte nijak prodlužovat, ani upravovat, to může být dost nebezpečné, protože tujon z pelyňku je celkem dost silně jedovatá látka.
zdravim,
tak takovy navod jsem na foru jeste necetl,takze jsem zacal hrebickem,ale uz dorazil i pelynek,
jsem ted treti den na hrebicku tedy 3-3-3,zatim zadne reakce nebyli,krome prvni kapsle, kdy sem se asi dve hodiny citil jak priozralej a trochu se mi tocila hlava.
mam tedy dotaz,kdyz uz jsem zacal tim hrebickem, mam treba 6ty den o hrebicku zacit uzivat pelynek pokud nebudou do te doby nejake vetsi projevy, nebo mam s pelynkem pockat az po hrebicku? a v pripade ,ze mam srovnanou hladinu jodu, mam i tak brat kazdy den 10kapek lugola?
jinak zaroven s hrebickem jsem zacal melounovou monodietu, coz si myslim ,ze i castecne tlumi moznost ,ze mi bude blbe ,protoze je vetsi zasoba zasaditych latek, takze se nebude telo tema zdechlejma zviratkama tak moc prekyselovat a za dalsi jim take odbouram cast tuku ,kam muzou zdrhat.
dale bych se chtel zeptat ,jestli je mozne delat kazdy den klystyr nebo spise ne,aby se hrebicek dostal po cele delce tl. streva?prijde mi totiz,ze ten meloun dole nevypadava tak rychle jak by mel, ale na druhou stranu tam vlastne neni skoro zadna duzina ,takze toho materialu asi nakonec moc nezbude
Jinak jsem si vcera daval take koupel v MMS, na zacatek jsem dal 20 kapek, po 20minutach,kdyz se uplne otevrou pory, jsem pridal dalsich 40kapek a po dalsich 15min. jsem pridal jeste dalsich 25 a nic se nedelo - ale taky uz jsem tech parchantu za posledni 3/4 roku zrejme dost vymlatil klystyrama s MMS, cesnekem, a take mi vyslo par tasemnic a dalsich veci pri kure ocista lymfy
Dekuji za info