Dobrý den, s partnerem jsme se rozhodli dělat tuto očistu lymfy podle knížky J.Cingroše. Jde o to, že u mě se první den nedělo téměř nic, jen slabost a bolesti hlavy k večeru. Druhý den od rána průjmy - citrusová šťáva ze mě tekla, jako při šance. To jsem shledala pozitivním. K večeru mi začalo ale být dosti špatně. Bolesti hlavy, teplota a pocity na zvracení. Tento stav jsem zaspala, ale ve 3 ráno mě vzbudily bolesti břicha a nevolnost. Musela jsem na WC - ulevilo se mi, ale asi 15x jsem dávila na prázdno (logicky, když 3 dny nejím...
). Od rána mi dělá zle jen když se na citrusovou šťávu podívám, nejsem schopná ji vypít. Myslíte, že tato očista bude mít účinek, když poslední den nedokončím?
Další dotaz je k příteli. První den neměl vůbec žádný průjem, jen klasickou stolici a druhý den vůbec. Třetí den stolici zase měl, ale průjem žádný. Vše dělá podle návodu. Jak si to máme vysvětlit? Je to možným nedostatkem draslíku v těle?
Tak nedostatkem draslíku při této očistě určitě trpět nemůžete, ta je naopak založena na vysokém dodávání draslíku. Funguje i když dáte pouze jeden den, ono to někdy opravdu je dost nepříjemné jak se ten koktejl toxinů v těle rozkvrdlá. Jinak u přítele bych to šacoval spíše na deficit hořčíku, tělo si ho prostě vezme protože ho potřebuje a průjem se nekoná, musel by té epsomky dávat asi více. Vy si dejte příště té epsomky méně a mohlo by vám to oběma fungovat správně.