6ma píše:
Dobrý den Jardo,
mám takovy slozitejsi dotaz ohledne rakoviny jater - zhoubny nador postupne uzavira zlucovody(nyni prumer asi 10cm) navic v kombinaci s PSC (Primární Sklerozující Cholangitida) = postupne degenerovani (zuzovani) zlucovodu v jatrech, nyni ma ve zuzenych zlucovodech dane trubicky, aby mohla husta zluc odtekat.
Muj nazor - samozrejme zanese tluste strevo, jatra plna bordelu a tim i parazitu, kteri dle nactenych informaci tuto nemoc zpusobuji.
Ted co s tim?Zatim jsem mu doporucil toto
1) pH drzi pomoci sody+melasy+citr.stavy mezi 7 - 7,8 pH,chci se zeptat jestli je mozne do teto smesi pridat take chlorid draselny, kvuli ledvinam a i kvuli tomu, ze take zveda pH?
2) lekari rikaji aby nejedl vice nez 40g tuku/den, ale me prijde lepsi jist sirne patlanice naopak vice, za prve omega 3 - jatra by se mela zacit cistit a meknout, za druhe - je treba , aby mu zluc z jater odtekala - coz tuk zpusobuje(jinak hrozi zanet v jatrech), kolik patlanice denne by jste doporucil? delam nejvyssi pomer - tedy tvaroh:olej cca 2:1
3) pije rozpusteny chlorid horecnaty + alespon 1x denne orechove mleko - mandle, sezam a slunecnice + obcas kokos
4) rano cca 0,8L vody + ovocna stava 800 - 1500ml (mrkev,jablko, grep, pomeranc, popr. citron), potom ovocny salat s patlanici -ale po dnesnich vysledcich od lekare ( zhoubne/nezhoubne) bude treba odstaranit z jidelnicku stravu se sacharidy - muze denne zkonzumovat 1g sacharidu na 1kg vahy a nebo radeji ,,vubec zadne" a jak dlouho to takto drzet a cim nahradit ovocnou stavu?
5) obed - zeleninova stava - mrkev s celer, cerna redkvev, cervena repa (ruzne kombinace), nebo okurkova stava(bez cibule) tlak ma dle poslednich mereni temer uplne ok.
obed - zeleninovy salat zase s patlanici + pol. lzice rozmixovaneho dynoveho seminka
6) doporucil jsem po 18.hod nejist - takze do teto doby si udela jeste veceri - zase zeleninovy salat + patlanice + pol. lzice rozmixovaneho slunecnice(med) nebo dynoveho seminka(zinek) pripadne jeste zeleninova stava
7) pije 2x denne 2dcl kefiru (ze selskeho mleka)
8.) dodava od swansonu vit. D,E, B komplex
9) konecne jde do klystyru !! slava
10) ve velkem zvyka ostropestrec + alespon 2x denne schizandru po 3g
11) dodava kremik - pije bily jil - kaolin
12) pred kazdym jidlem bere lepicol
dela to takto zatim asi 10 dni- od te doby co ho pustili z nemocnice
13) nyni prida sanogel
14) zacne uzivat chlorid zinecnaty + chlorid mednaty - predpokladam vystoupat na nejvyssi doporucene denni davky?
15) jod ma ok - skvrna vydrzela 8 hod - je lepe i tak nejaky jod+selen dodavat a nebo ne?
16) !! podle toho co jsem tak nastudoval,tak si myslim ze PSC = pariziti ve zlucovodech a jatrech - jenze vzhledem k jeho stavu - tedy stavu jater neni podle me mozne nyni udelat jakoukoli antihelmintickou kuru (trojcatko, pripadne nejake antihelmintika) protoze by mohl skoncit dost spatne(mrtvi parazite ,kteri se nemohou vyloucit z jater pres pricpane zlucovody -> zanet) a ocista jater na tom bude asi podobne? Jak to vidite vy?
17) zacne uzivat MSM s vit.C pri ranni stave
18) zacne uzivat lichorerisnici 3x denne, zacne po malych davkach, kvuli herx
19) doporucil jsem alespon 1 hod denne prochazky lesem / podel vody, zatim mu bylo dost blbe, takze nebyl, coz povazuji za velmi dulezite,tak ted snad uz zacne - vidim to aspon na 10km / den
20) jeste neudelal test na candidu - udela zitra rano
21) krkaci test rovnez v zitrejsim planu
22) jeste doplnim - zlucnik ma a apendix ma take, nikdy neoperovan, az ted delali biopsii nadoru a dnes prisly vysledky.
To je asi vsechno co zatim dela nebo delat bude
Mohl by jste napsat Vas nazor na tento postup, popr. co pridat/ubrat?
Rad by Vas navstivil - predpokladam , ze je to celkem treba!?
Dekuji mnohokrat za dalsi info
Tak určitě na to nejdete špatně, ale asi bude vhodnější si zavolat, než dopisování, klidně zavolejte a já vám vše vysvětlím, to je rychlejší než odpovídat na takovou spoustu otázek v jednom příspěvku což nestíhám.