Jarda píše:
Já bych ji vyzkoušel dávat do tobolek velikosti 00 jak jsem zde již někde psal, tam se vejde 20 kapek 3,5%tní kyseliny a běžně stačí jedna, ale dá se dávat 2-3 po větším jídle. Musíte s tím pracovat dosti rychle, tobolka tu kyselinu dlouho nesnese, tak minutu až dvě. Prostě naplnit, ihned zavřít, dát do úst a lehce zapít. HCl je schopna rozštěpit bílkovinné úsady které blokují lymfu, tedy by to snad měla zmáknout. V nejhorším ji lze aplikovat i formou miniklystýrů, což jsem zde také popisoval a to je ještě účinnější.
Pane Jardo,tak jsem začal dávat HCL mnohe víc, někdy i před jídlem, ale uzliny stále nejsou lepší. V tříslech jich nahmatám třeba i 20, některé jsou velké jak fazolky a někdy cítím i takovou řezavou bolest. Tak buď ta HCL něco třeba vymetla a nashromáždil se tam bordel, nebo to bude úplně jiný problém. Věděl byste, čím by to ještě prosím mohlo být? Pohybu a tekutin mám dost. Z doplňků beru jen HCL, vit C v přírodní formě, houbu Hericium, Hercampuri 3x denně po jídle, zinek ráno 25mg a mito měď večer, zhruba 2mg čisté mědi. Jsem na GAPSu, ale jím i ovoce. Možná je to problém i kvůli teplu, že by se ze slunce nebo z tepla vytvořil nějaký zánět? Moc děkuji za odpověď