janin píše:
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=g3aLGl3SbKY#!
Na videu je síce zmienka o oliv. oleji,že nie je moc vhodný,ale ja mám s touto očistou len dobré skúsenosti.
Mám za sebou moju prvú očistu, myslím si, že celkom úspešnú. Dostala som von 228 kamienkov. Bolo veľa malých, ale mala som aj 2 cm. Najskôr vyšlo akoby blato a potom kamene. Dodržala som presne všetko podľa doporučenia pána Jardu. Ale mala som problém a chcem sa tomu pre budúcnosť vyvarovať.
Jablkovú šťavu 1,5 litra, ktorú som vypila do 14,00 hod. ma veľmi prekyslila a po vypití oleja s grepom ma pálila záha čo bolo veľmi nepríjemné. Ale, ešte horšie bolo, že celú noc som mala neznesiteľné kŕče v celých nohách aj rukách. Bolo to veľmi bolestivé, nespala som celú noc. Kŕče neprestávali ani v sobotu a v nedeľu sa situácia začala zlepšovať až teraz k večeru.
Očistu som robila v piatok, v sobotu som bola slabá, necítila som sa dobre. Nechutilo mi jesť a na ovocnú šťavu som sa nemohla ani pozrieť. Cítila som ťažko v žalúdku. Dopoludnia so dodržala stravovanie podľa doporučenia, popoludní domáci fefír z kozieho mlieka na večeru šošovica s volským okom a domácou kyslou kapustou. Popoludní nastalo vracanie a úľava. Vyvrátila som toho neskutočne veľa. Boli tam veľké kusy - čírej farby - akoby hlieny. Dalo sa to vybrať na sitko držalo to pohromade. Neviem k čomu to prirovnať.
Prosím Vás čo to mohlo byť? Očistu som plánovala, takže asi mesiac dopredu som zvýšila horčík ,šlo to až do hnačiek. Brala som ráno a večer na lačno jednu zarovnanú čajovú lyžičku. Viacej som brať nemohla k vôli hnačkám. Ďalej som si urobila 4 krát remineralizačný kúpeľ. Črevo som pravidelne čistila celý mesiac a 5 dní pred očistou každý deň. Vo štvrtok ráno aj večer. Po očiste bol v sobotu klystýr. Mohli hnačky spôsobené epsomskou soľou za tak krátku dobu vyplaviť horčík z tela a preto tie kŕče? Nedáva mi to logiku. Jód dopľňam vo forme rias, alebo vločiek denne 1 čajovú lyžičku večer do zeleninového šalátu.
Trápi ma ešte stolica, je nedeľa večer a nemala som. Nechcem už dávať klystýr, nech by prišla spontánne.
Ďakujem Vám za vysvetlenie mojich problémov.