Zdravím a podávám zprávu o úspěšné očistě lymfy zakončenou jaterní očistou (2v1).
1. den očisty lymfy – klystýr, epsomka, citrusová šťáva po 30 min., po šťávách klystýr, k večeru malé smoothie (pomeranč, grep, 800mg malic acid). Při jaterní očistě používám kyselinu jablečnou. Jablečná šťáva mi nedělá dobře.
Během dne jsem byla lehce zimomřivá, trochu unavená, takže jsem si naordinovala klid a odpočinek. Stejně se toho nedá moc dělat, protože to je jen ...šťáva, záchod, šťáva, šťáva, záchod…
2. den očisty lymfy – epsomka, citrusová šťáva po 30 min., po šťávách klystýr, k večeru malé smoothie (pomeranč, grep, 800mg malic acid).
Během dne mi už bylo teplo, ale byla jsem hodně unavená a naprosto bez energie, trochu mě bolela hlava a kolena, takže jsem si naordinovala klid a odpočinek.
3. den očisty lymfy + jaterní očista – epsomka, citrusová šťáva po 30 min., ve 14:30 poslední dávka šťávy + 800mg malic acid, po šťávách klystýr, do 19:00 hodně vody a dále postup dle jaterní očisty.
Během dne jsem se cítila dobře, bez únavy (možná nadšením, že to dnes skončí)

, přesto jsem si kvůli jaterce naordinovala klid a odpočinek.
4. den – ráno postup dle jaterní očisty zakončený klystýrem, večer opět klystýr, následující ráno klystýr.
Noc byla klidná, ráno trochu nevolno (trpím při ranních dávkách epsomky)

, během dne jsem se cítila už velmi dobře a plná energie. Vyloučeno cca 60 ks "kamenů".
S průběhem očisty a množstvím vyloučených kamenů jsem spokojená (vzhledem k výsledkům všech provedených jaterek - viz. můj nedávný příspěvek v tématu "očista jater")
Tímto očistu lymfy zakončenou jaterní očistou (2v1) prohlašuji za úspěšnou
Přeji hezký den všem.
Alka