Dobrý večer,
velice Vám děkuji za odpověď. Rád bych se Vás zeptal na Váš názor na tento doplněk stravy
Prime pH - kapkyPrime pHPrime pH je katalyzátorem vody a kyslíku v krevním oběhu. Tato formule alkalizuje, neutralizuje, naplňuje kyslíkem a vyrovnává hodnotu pH těla.
Pomůže Vám v tom, aby Vaše krev snadněji nabírala kyslík z vody, a zesiluje účinek prášku neutralizujícího kyselinu.
• Je silným katalyzátorem kyslíku - napomáhá optimálnímu fungování buněk.
• Je jedinečnou, patentovanou formou chloritanu sodného (nie chloridu!), což má při svém alkalizujícím účinku i účinek proti-bakteriální a proti-mykózní, a do krevního oběhu přivádí nevázaný kyslík.
• Jeho lehce stravitelné komponenty zvyšují míru zásaditosti, nabijí energií a živí Vaše buňky, přičemž dávají do rovnováhy úroveň pH Vašeho organizmu.
Již téměř rok dodržuji protikvasinkovou dietu. Některé mé potíže se zmírnily. Nicméně můj hlavní problém je psychika. Vysledoval jsem, že po jakémkoli jídle a to i zelenině se necítím příliš dobře (únava, deprese, úzkost, nesoustředěnost). Cca 14 dnů piji 4 litry vody s jedlou sodou (1,5kávové lžičky na litr) a pozoruji určité zlepšení. Nicméně mě začaly dosti pobolívat ledviny, což si dávám do spojitosti s přísunem většího množství sody. Nedávno jsem narazil na výše zmiňované Ph kapky a rozhoduji se o koupi. Rád bych se Vás zeptal, zda je nějaký vhodnější a ohleduplnější přípravek než jedlá soda. (např. jsem narazil na výrobek Alkala N) - potřeboval bych co nejdříve něco, co by sodu mohlo nahradit a nebylo to tak nebezpečné a bylo schopné kyselost z těla co nejdříve dostat ven. Z informací, které jsem si stačil přečíst jsem usoudil, že by výše zmiňované Ph kapky mohla nahradit živá voda. Bohužel cena zařízení ve kterém se tato voda "vyrábí" je pro mne příliš vysoká. Také se chci zeptat, zda by se ph vody dalo zvýšit pomocí reverzní osmózy - na internetu jsem se dočetl že se dá tento přístroj zakoupit již kolem 1500,- a zda by takto upravená voda mohla nahradit výše zmiňované Ph kapky Prime.
Chci se Vás také zeptat, zda by mé stavy po jídle mohli způsobovat paraziti a překyselení po jídle by byla jejich vina
Mnohokrát Vám děkuji
david P.
Překyselení má mnoho příčin a vždy je první psychika, pak strava a pití. Pitím se to dá rovnat nejsnadněji, ale sodu dlouhodobě zde nedoporučuji, to si raději kupte odkyselovací směs v DM drogerii. Odkyselovacích směsí je pochopitelně celá řada a od uvedených kapek si za tu cenu zázraky neslibujte, ty se nedějí, základ je v tom, aby člověk nepřekyseloval tělo vlastní psychikou a špatnou stravou, myšleno krmením kvasinek, tedy minimalizovat, nebo ideálně zcela vyřadit sacharidy a uvidíte. Osmotická voda je lehce kyselá, tou se pH rovnat nedá, jde pouze o čistou vodu.