pve píše:
Tak u mě nastala zajímavá věc, v pátek jsem prováděl očistu, v sobotu ze mě celý den odcházela jen žluto-zelená voda, na závěr dne čirá. Kamínků jsem napočítal možná 10 malinkatých, jako pepř. V neděli jsem na stolici nebyl, jen jsem měl potíže s divným hlenem, viz. fotky a popis o pár příspěvků výše. Dle konzultace s Jardou by se mělo jednat o candidu. A dnes, až v pondělí ráno jsem měl tužší stolici a v ní po celé délce rozeseté kamínky velikosti pecky od třešně. V míse postupně všechny vybublávaly na hladinu, bylo jich odhadem 50 a barva od zelené po hnědou, hnědé měly takovou pevnější krustu.
Jak je možné, že i když jsem v sobotu lítal celý den na záchod (dal jsem si totiž ráno 4x epsomku místo 2x, plus půllitr vody na závěr), tak nebyly kamínky žádné, nebyly ani v neděli a objevily se až za 2 dny, v pondělí?
Četl jsem informace, že kamínky jsou jen shluky oleje vytvořené ve střevech, ale to mi na můj případ taky nepasuje, olej jsem musel přeci už v sobotu vypustit, když ze mě šla čistá voda. Leda že by se kamínky šprajcly ve střevě a vyšly až se stolicí?
Uvítám názory zkušenějších.
Zdravím.Mne tiež niekedy vychádzajú kamienky aj za dva dni po očiste,robím si ešte stále aspoň tri dni klystýry.Je to v poriadku. Niekde som čítala.že ešte aj po očiste sa nejakú dobu vyplavujú .