Sabina Trněná píše:
Děkuji Vám za odpověď. Chtěla bych se Vás zeptat na jaká vyšetření byste mi doporučil si zajít a jaké testy byste mi s těmito problémy doporučil si udělat. Případně jaký odborník by mi s tímto mohl pomoci. Snažila jsem si pročíst některé rady, ale moc se v tom nevyznám a mám v tom bohužel zmatek.
Zapomněla jsem ještě zmínit, že u mě také přetrvávají psychické obtíže. Jako občas úzkosti, ale spíš nervy, zmatenost, otupělost, zhoršená paměť a další příznaky spojené s velkou únavou.
Velice Vám děkuji za odpověď,
Sabina
Odesláno z mého Redmi Note 3 pomocí Tapatalk
Určitě bude lepší zavolat než si zbytečně dlouhodobě dopisovat touto formou. Vše potřebné zde bylo již několikrát uvedeno a budu se tedy pouze opakovat. V telefonátu jsem schopen se okamžitě srovnat do problému dát vám doplňující dotazy a doporučit adekvátní postup. Jinak vyšetření se koná testem hormonů ze slin, což naleznete na mém e-schopu a je třeba překontrolovat i některé podstatné položky z krve. Odborníci na uvedenou problematiku zde pokud vím neexistují, zde se člověk s tímto problémem dostane do péče psychiatrů a je nesmyslně medikován, což ho sice zklidní, ale problém neodstraní ten lze řešit pouze doplněním důležitých nutrientů případně i hormonů pokud se má věc vyřešit trvale. Jinak doplnění symptomů komplikací na daný problém ukazuje ještě přesněji tedy je skoro s jistotou že jsem váš problém odhadl dobře.