stendas píše:
zdravím vospolok,
mám v sebe strašne veľké množstvo parazitov, ktoré sa mi nazhromaždilo minimálne za posledné 2 roky, kedy začali moje problémy a neustále sa zhoršujú...(na infekčnom sa zo mňa smejú, a hovoria, že parazity určite nemám, pričom mi ešte neurobili ani poriadne testy, a pani doktorka mi povie, že nechápe prečo tu má každí zvýšené eozonofili a čo to znamená...včera mi zobrali krv na ďalší KO a tkaninové parazity)
začal som kúru s habanerom, už mám za sebou asi tých 20 dní, MMS2 asi 10 dní, teraz mám pauzu jeden deň, keďže som mal zimnice a po dnešnom kávovom klystíre, kde som našiel neuveriteľné množstvo umretých častí parazitov, či larv som sa rozhodol pritvrdiť...
budem mať (120ks) hrebičkové tobolky (veľkosť tobolky zatiaľ neviem), vraj ich mám dávkovať tak, pokiaľ sa nedostanem na úroveň 10-15 toboliek na deň + budem pravidlne brať MMS2 1 plná tobolka denne, a chilli...
keď mi dojdu hrebičkove tobolky, tak dám 1 deň voľno a následne túto trojdňovú kúru
> > > > > 1. 2P-2A-2P
> > > > > 2. 2P-3A-2P
> > > > > 3. 2P-4A-2P
P- prazinquel 1 tableta 600mg
A- albendazol 1 tableta 200mg
ráno-poobede-večer
mám 82kg, viem, že to vyzerá na koňské dávky, ale ustáť to ustojím, zaujíma ma váš názor pán Jarda a či to bude stačiť na zbavenie sa parazitov alebo bude ešte potrebné zopakovať trojdňovú kúru...?
až teraz som zistil, že vlastne vitamíny, ktoré beriem, tak nimi živím parazity...:/
Tak parazity má zde skoro každý, nicméně to neznamená, že mu musí nutně škodit a vše stejně závisí na prostředí, pokud pro ně nebudete vytvářet ideální prostředí, tak u vás bydlet nebudou. Zda to bude stačit neposoudím, ale je to velká zátěž na játra a výsledek nejistý. Pokud změníte prostředí v těle, tak je výsledek celkem jistý a riziko žádné.