DO KONŠTRUOVANIA ELEKTRONIKY SA VôBEC NEVYZNÁM, ALE...Našiel som na nete toto :
http://www.leviter.sk/sk/zapper-a-ine-p ... zappicator"Zapper potravín" ...Je to nejaký "kufrík" so zabudovanými dvoma reproduktormi, ktoré vydávajú signál 1000Hz...
To akože stačí ten zvukový signál (1000Hz, znie to tak isto, ako keď sme v minulosti čakali na vysielanie... napríklad na Slovensku na STV a podobne...proste taký konštatný pííííííííííííííííííííííííííííííííííííííp, pričom som presvedčený, že aj ten v TV bol o hodnote 1000Hz) na to, aby to z potravín a rôznych prostriedkov každodennej potreby (hrebeň, zubná kefka, atď, atp...) zlikvidovalo parazity, baktérie, atď ?
Lebo v popise sa hovorí toto : "zlikviduje vajíčka parazitov a cudzopasníky v rôznom štádiu, baktérie, vírusy a neutralizuje napr. PCB, benzol, azbest a azo farbivá. Iné rozpúšťadlá však nevie paralyzovať a od žiadnych kovov nevie očistiť prípravky.
Telové prípravky, kozmetické prípravky, zubné pasty, úžitkové predmety, cumlíky, hračky, cigarety aj lieky sa dajú sterilizovať a detoxikovať pomocou Zappicatora."
Ak ide len o ten zvuk, tak sa dá stiahnuť MP3-ka s frekvenciou 1000Hz (má dĺžku len 5 sekúnd, ale šikovný človek si ju pekne skopíruje v programe aby ten zvuk trval ľubovoľne dlho, alebo si na prehrávači v PC nastaví na "repeat"....).
na stiahnutie je tu :
http://www.dr-lex.be/software/testsounds.html
Reproduktory má doma myslím každý, a tak sa potraviny dajú vystaviť tejto frekvencii....
AK IDE LEN O PôSOBENIE TOHTO ZVUKU, tak sme to vyriešili, a doma to môže využívať každý.....
AK IDE AJ O NIEČO VIAC, tak mi dajte vedieť o čo ide... lebo z popisu "Zappicatora" som pochopil len to, že sa potraviny a predmety dennej potreby dajú "ošetrovať" vďaka zvukovej frekvencii o hodnote 1000Hz... NIČ VIAC sa tam nepíše... A kufrík je naplnený len prístrojom ktorý ten zvuk dokáže vytvoriť, a dvoma reproduktormi.
Teraz už len ostáva otázka, či má MP3 zvuková stopa o frekvencii zvuku 1000Hz taký istý účinok, ako nejak inak (cez prístroj - teda nie digitálne, ale čisto analógovo, ak to správne chápem...) produkovaný zvuk o frekvencii 1000Hz. ... Pre ucho rozdiel nebude ŽIADNY, ale MOŽNO (i keď si to nemyslím) môže byť rozdiel v pôsobení na potraviny a predmety.
Podľa typov zapperov som to pochopil tak, že dané frekvencie môžu pôsobiť buď cez dotykovú plochu (časť prístroja na to určená je v dotykovom kontakte s pacientom), alebo cez zvuk (zapper na potraviny - s reproduktormi). Aj preto si myslím, že taký "zapper" na potraviny sa dá vyrobiť doma (doslova ZADARMO, ak nepočítame elektrinu za použitie reproduktorov a chod počítača či notebooku), keďže tam by malo ísť len o zvukové pôsobenie frekvencie 1000Hz (ešte ako dobre, že stačí táto jedna frekvencia, a nie veľké množstvo, ako v prípade iných zapperov, ktoré ale fungujú už asi len čisto cez dotyk, a nie cez zvuk...), čo je tak jednoduché dosiahnuť...
UŽ LEN ZISTIŤ, AKO DLHO MÁ TEN ZVUK NA POTRAVINY A PREDMETY DENNEJ POTREBY PôSOBIŤ... (lebo to tam nepíšu, ale niekto z vás to možno VIE).Zodpovie mi niekto na tieto otázky ?
dieta