Eden píše:
Breusovu som robila pred 8 rokmi ako poistku po chemo a oziaroch aby sa mi rakovina nevratila, a zatial sa nevratila. Zeleninu som mala bio z vlastnej zahrady, okrem celeru, caje som si tiez nazbierala vlastne. Vsetko som poctivo dodrzala, schudla som 11kg na 46kg pri vyske 170cm , zle mi bolo asi prvych 6 dni, potom sa to zalomilo a hlad som uz nemala. Vsetky zmysly sa mi zostrili, omladla som vyrazne, myslelo mi to perfektne, zmizli vrasky. Posledny tyzden bol tazsi, ked som uz nevladala dobre po schodoch, ale inak fajn. Takze vrelo odporucam, ako detox, aj proti rakovine. Myslim ze je to lepsie ako chemo a oziare, ja keby som vedela co ma caka, nesla by som na to, a urobila by som len tuto diétu.
Avsak znama ktorej sa vratila rakovina, robila tuto dietu na moje odporucanie, bohuzial 5 dni koncom prerusila na cely den do vecera, na druhy den zacala vracat, rakovina sa zrychlila a zomrela. Myslim ze by sa z toho dostala keby vydrzala az do konca. Cize kto sa to uz raz rozhodne zacat, nesmie prerusit!!!! Ono ma to svoj zmysel preco 42 dni, aj Jezis na pusti sa postil tak dlho.
Eden, gratuluju k zvladnuti Breussovky a ze se uz rakovina nevratila.
Jen bych se chtel jeste zeptat co znamena, ze ta znama prerusila az do vecera dietu? Prestala pit ty stavy a caje nebo zacala normalne jist nebo jak tu dietu na jeden den prerusila?