Nick34 píše:
Dobry den Jardo,
chtel bych se Vas zeptat na nasledujici otazky:
1. Je nutne udelat po 8 tydnech uzivani lekorice(2x denne) + B5 (1000mg) + B1(100mg) prestavku napr. 8 tydnu?
Pak bych rad kuru zopakoval. Tlak mi uzivani lekorice nijak nezvysuje.
2. V pripade, ze je vhodne udelat prestavku od lekorice, je mozne uzivat dlouhodobe napr. B5(250mg) + B1(50mg) ?
Mam pocit, ze se psychicky citim lepe kdyz tyto 2 vitaminy uzivam.
Musim rict, ze me tato kura uplne postavila na nohy. Byl jsem minuly rok v ukrutnem stresu (narocna prace, narozeni dvojcat a minimum spanku, onemocneni matky i manzelky). Dostavila se u me obrovska az chronicka unava a psychicky jsem se ocitl na dne.
Po provedeni hydrocolonu, ocisty jater, deparatizace, + horcik + kelp+ nadledvinky jsem opet plny sily. A to hlavne diky Vam.
Moc Vam dekuji.
Přestávku vidím jako nutnou, ale nemusí být stejně dlouhá, vhodná je alespoň polovina, až dvě třetiny té provedené kůry. Béčka se dají brát stále, nicméně zase teoreticky zhoršují deficit jiných béček a je tedy vhodné, při dlouhodobém podávání z preventivních důvodů, brát pokud možno veškerá béčka, nebo minimálně nějaký slušný B-komplex. Tak, vaše zpráva jenom znovu potvrzuje, že tyto jednoduché postupy fungují excelentně, ale lidé stále někam pospíchají a nejsou ochotni věřit tomu, že spěchají jenom do hrobu.