[quote="stendas":2kxgnh21]Dobrý deň,
chcem sa spýtať, som 8 deň po hrebičkovej kúre (9 dní 10 toboliek, 2 dni 15 toboliek veľkosti 0), a 4 deň po trojdňovej kúre albendazolu a prazinquelu....
od včera, ma v kuse preháňa a stále to vychádza vo veľkom množstve, dnes po príchode domov, som spravil 2 kystíri a na hladine plavú samé malé 0,3-0,6cm veľké objekty (to isté som mal aj pri preháňaní, len trochu tuhšie, žltej farby..a mimochodom tie objekty si nachádzam pravidelne po klystíri, ak ho neurobím pár dní) lebo už fakt si nie som istý, či sú to nazoja parazity (?)
pridali sa stavy - ešte enormnejšie množstvo hlienov, ale už nie takých hustých, nie su už tak zafarbené, ale slané a idú hlavne z nosa, pľúca sa trošku ukľudnili...citím sa akokeby som mal chrípku
začal som kychať, bolesti na hrudníku, ak som sa veľmi nadýchol atď...+ som si zvláštne cítil srdce, aj keď som s ním ešte nemal problémy, stale som mal tlak 120/80 s menšími rozptylmi...
trpím bronchitidou, resp. stredne ťažkou astmou, posledné 2 roky...
je možné, že som sa len "predávkoval" vitamínom C alebo Horčíkom a to všetko vychádza vlastne až z tenekého čreva, ktoré som ešte nečistil, keďže na sanku ešte stále čakám...klystíri mám za sebou asi 100...
momentálne sa liečim antibiotikami na streptococcus viridans, haemophilus parainfluenzae, klebseilla pneumoniae, samozrejme beriem po 4 hodinách probio-fix, a aby som nedal možnosť kvitnúť už takisto potvrdenej candide, obmedzil som sacharidy, som len na šalátoch s troškou pečiva, cesnak, cibuľa tvoria každodenný základ...takisto lapacho, mate, domáci kefír
Ďakujem
našiel som
Naposledy upravil Jarda dne čtv led 01, 1970 2:00 am, celkově upraveno 0 |
tbm=isch& |