dobry den, som tu prvy krat.potrebovala by som momentalne poradit ohladne možnych vedl.priznakoch pri odčervovani. pred časom som kvoli podozreniu na parazity navštivila vyšetrenie pristrojom Salvia,kde mi vysli kadejake parazity, udajna borelia ( aj ked kliešta som mala len jediny krat,miesto nebolo cervene ani ziadne flaky sa mi po tele nerobili , bol to uplne malinky kliešt a nenacucany - možno že nejake mladatko
, rozne virusy ci bakterie. ale nejde o tom , podla toho čo mi vyslo a strohých odporučani istej znamej pani indzinierky z čiech som si zadovazila lieky. začala som albenbrazolom ( hadam som to spravne napisala ) , brala som ho týžden v davke 200mg 2x denne , medzito som zacala piť žihlavovy caj . nepostrehla som ale ziadne parazity,aj ked som sa v exkrementoch nevrtala,a ani ziadne chlisty, ktore som udajne určite mala ( okrem toho som odčervovala na chlisty aj svoje dieťa,ktore malo tie chlisty na 1000% mať ale žial , nevidela som mu v kakanici ani jednu ) teraz som si na tie ostatne prvoky nasadila entizol 250mg rano a večer a po druhom dni sa mi zacali robit pupence na nohach a chrbate,ako z jedla. sama neviem,či je to z entizolu ,alebo toho,že už tyzden dva pijem zihlavove caje vo velkom,alebo ci to može byť z bazoveho sirupu ( alebo nejaka skrizena aelergia,kedze bazovy sirup som volakedy normálne pila ) . okrem toho som si kupila Palinu čaj sypany, že kym nastudujem odtialto tie vase kúry a trojčiatka
tak nech aspon niečo pre seba robim. chcem sa ale opytat, ako piť a v akom množstve tu palinu,ako dlho. mozu to aj deti ? velmi zdravo nezijeme , ajj ked sa snazime vyvarat sa ečkam a kadejakým hlupostiam, polotovary nekupujeme,ale aj tak mam velku potrebu zmenit nase stravovanie a zakončit to nejakou proticandidovou kurou ,ale k tomu sa dostanem postupne. dakujem voper za rady ohladne tych stipancov a paliny
celkovo sa citim ovela lepšie odkedy pijem zihlavu, jediny problem mam s tykami v pravom oku a bolestou svalou v ramenach,litkach,stehnach .tak neviem,či je to pozitivum,či negativum liečby