Michall89 píše:
Jardo a co když mám ty návaly adrenalinu i na dovolené u moře? Jim tak 6x denně a sacharidy na jídlo do 30 gramů a poměrně kvalitně. Budím se celou noc, mám pocit že je to snad horší než doma, když pracuju. Maso, kozí ovci sýry, kefiry, syrovátkový protein, jáhly, pohanka, rýže basmati atd. Ze suplementů beru hořčík, dhea, pregnenolon, taurin, céčko, b komplex, asvagandu. Průměrné tu chodím 10 000 kroku denně. Každej den jsem na pláži, takže vitamin D neberu. Cirkadianni rytmus je srovnany. Chodím spát ve 22.00 a vstávám 6.45 bez budíku. Pravidelně zarazuji hluboké dýchání tak 10x během dne, když si vzpomenu. Je ještě něco co můžu udělat?
Ahoj ake sacharidy ešte jedávaš ? S čim kombinuješ ryžu? Kedže je to pomerne rýchly sacharid , Zrejme asi všetko bezlepkové ? Tiež planujem podobne niečo počas dna sa snažit mat tie sacharidy nejak stále v krvy + tuky, uvažujem že aj zeleninu pridam ale tam je tých sacharidov strašne málo.. čo je škoda Inakšie tiež mam (pravdepodobne) silno unavene nadobliky a problémy so spaním mam tiež.. hlavne problém zaspat .. Adrenal cortex si neskušal? Po te DHEA sa cítiš ako? Vraj je to opak kortizolu čiže asi sa to užíva večer? Pomáha to pri zaspavaní ?