evuska.antonuska píše:
1 ocista /
všechno při ociste jsem udelala jak mela, ale ta epsomska sul byl hnus. ani ten olej mi neprisel tak strasny jako ta sul. po vypiti olej. koktejlu jsem hned sla spat az do rana. rano jsme ale uz nedavala sul, protože jsem zvracela ten olej a jen pomysleni na sulbch ji vyzvracela dřív nez vypila. myslela jsem si ze ze me nic moc nevyleze, protože jsem docela dost oleje vyzvracela a nepokracovala se soli, ale svete div se, fungovalo to.
tak ze me hned při první ociste vylezly zelene kameny o velikosti cca 2mm a smichane s jakysimi malinkatými bezovymi, docela i ostrymi hranami. chodila jsem na zachod asi 3 x ten den.kameny jsme omyla a susila v kelimku venku, pac ten smrad se uvnitř nedal.chtela jsem je ukazat manzelo az dojde z práce. co cert nechtel, tento smrad zavonel memu psovi a minimalne pulku kamenu sezral.panika. bala jsem se aby se to neusadilo v nem. dala jsme mu prst do krku aby to vyzvracel, ale viditelne u psu tato metoda nefungovala. veterinar uz mel zavrino,. mohla jsme volat jako akutne, ale co bych mu rekla? ze pes sezral moje jaterni kameny??? tak jsme tonechala a doufala a sledovala, ze to z nej vyleze zadkem. a snad taky jo.
další den byla zacpa./druhy den/. byla sjem nafoukla a vedela jsem ze me nemily klystyr nemine. chtěla jsem na nej hupnou vecir, ale rikala jsme si ze rano beztak pujdu na velkou, tak jsem se na to.....
rano samosrejme nic. takze ac nechtene klystyr probehl. při tedy ridke stolici to nejak zblunkalo. rikala jsem si ze to je divne když při klystyru se stolice rozredi. nedalo mi to a rukavice musela do zachodu.jak jsem sahala na dno, byla tam pekna nadílka, po vytahnuti jsem se trepala jak osika a nemohla uvěřit, ze ve me byly kameny největší o velikosti 5cm!!! manzel nechtel verit. nejsem osoba, který by byla tlusta nebo jedla nezdrave! ale brávala jsem dost hormonu a hadam ze to udelalo takove mega kameny.samosrejme jsme uz davno normalne jedla, takze jsem ani nepocitala ze ještě něco vyleze.myslim ze hodne lidi ma ty velke zlucnikove kameny taky později, ale uz se nerýpou v hovinku, tak to ani nevi. doporucuji teda po 3 dny od ocisty ještě delat klystyr a sledovat.
2 ocista
vylezlo ze me strasne moc malinkých kaminku, bezovyhc a ostrych a ledviny me bolely jako by je někdo prostrilel. vzhledme k tomu, ze jsem holka, fakt nevim jestli byly ledvinove a nevylezly tou druhou dourou, protože když holka tlaci, oterou se všechny diry ze jo.... ale hadam ze byly, proc by jinak takova obri bolest. navici tyto stovky kamenu zacly chodit ještě před olejem! jen s epsomskou soli.... pak vysly jaterni zelene kameny uz byly mensi nez poprvé a zlucniovyhc par taky bylo, ale tentokrát jsme se v tom nerypala.
TUTO OCISTU VSEM DOPORUCUJI ANENECHTE SE ZALEKNOUT KDYZ VAS PRI NI NBO PO NI BUDE NECO BOLET. TYTO KAMENY MUZOU CESTOVAT KLIDO DO DALSIHO CISTENI.
moje kamarádka mela při první ociste jen troslu zelenyhc kamenu
při druhé ji zacal boletlucnik a vice zelenych kamenu a při treti to uz byl mix jaternich a zlucnikovych. takze hadam, kazde telo jinak, a napotřetí mela opravdu hodne kamenu.MUSIM RICI ZE PO PRVNIM CISTENI JSME SE NECITILA DOBRE, CITILA JSEM ZE TAM UVNITR JESTE NECO JE. ZA MESIC A PUL JSM TEDA DALA DALSI OCISTU. az ny ty bolave ledviny, kterym trvalo skoro dva tydny se zahojit a prestat bolet, od te doby se ctim fajn. takze nepanikařte jako kamarádka, když vas bude bolet zucnik, ji ty kameny cestovaly az do tretiho vyplachu a teprve pak prestal bolet zlucnik a bricho. byla mimochodem i u doktora a na sonu, ale samosrejmenikdo nic nevidel....nemluve o doktorech, kteří jsou tak proti vsemu prirodnimu.za dva mesice se urco budu cistit dal.
při kazde ociste když se dotknu soli bo ji ucitim, uz s emi navaluje a rikam si, do toho uz nejde. ale dle vysledku při pohjledu na nadílku si vždycky reknu, vis co, ono to za to stoji.
NEKTERI LIDI SE NA ME DIVALI JAKO BYCH BYLA BLAZEN, KDYZ JSME JIM UKAZOVALA FOTKY A ZE JE TO HNUS, ALE VITE CO JE JESTE VESTI HNUS? ZE LIDI CO NEDELAJ OCISTU MAJI TOHLE V SOBE XXX LET A HNIJE TO V NICH. NAKONEC TO UZ POZNATE Z TOHO SMRADU, KDYZ KAMENY VYLEZOU VEN....
Tak výsledek obdivuhodný, sice jsem již viděl i lepší, ale určitě by jste obsadila první příčky. Člověku se velice uleví a ani se nedivím vašemu nadšení a chuti v procedurách pokračovat.