Děkuji za přijetí,dnes jsem se zaregistrovala.V očistě jsem úplný nováček i když je mi už 48 let, před 6 lety během rozvodového řízení jsem měla 2x během roku intenzivní záchvat žlučníku s hospitalizací . Byl mi sonem zjistěn drobný šterk 1-3 mm ve žlučníku. Odmítla jsem operaci, dle mého názoru ho do těla příroda kvůli něčemu dala a že jsem prožila špatné období nenechám se hned řezat. Záchvaty jsem měla od psychiky protože jídlo mě nevadí vůbec.Od té doby záchvaty na nule jen občas nebolestivý tlak v okolí žlučníku a zad.Zkusila jsem různé bylinné tinkury nebo směny,hořké chutě mě vyloženě dělají dobře
,pak jsem před měsícem objevila vaši očistu.
Ve čt před očistou lehká strava a v pátek v den očisty přesně dle vašeho návodu. Druhý den ráno po prvním vypití jsem očekávala kamínky, ale kameny nikde
jen na povrchu plavaly hrudky, které je připomínaly /dle vložených foto/ ale na omak se rozpadly na mazlavou hmotu. To pokračovalo i po druhé poslední dávce soli. Po 10 h jsem začala lehce pít ovocné štávy a k obědu si udělala zeleninovou plévku.
Očista proběhla naprosto v klidu až mě to překvapilo, průjem jen prošel nebolelo mě nic ani nadmutá jsem nebyla. Zato ted
mám revoluci v břiše sice nebolestivou ale skoro hlučnou,doma se mi smějou
větry se zbytky vody a stolice pokračují i v 18h večer.
prosím o radu byl někdo poprvé bez kamenů-dle měsíc starého vyšetření šterk ve žlučníku přetrvává ale nevyšel nebo co?? Chci i přesto pokračovat,ale po očistě se cítím nadmutá a zaplynovaná.