Candida píše:
Dobry den dnes som bol na sone a zlcnik mam cisty bez kamenov , no aj tak mavam bolesti . Preto mam par otazok.
1. Moze byt zlcnikovy zachvat aj u ludi co kamene na sone zistene nemaju ???
2. Co je najucinnejsie si dat ked ma clovek velke bolesti ? nieco aby ho to preslo .
3. stretli ste sa alebo poculi ste ze by niekto pocas tej ocisty pecene mal bolesti ako tie kamene idu von ? ja mam bolesti niekedy aj ked nezjem nic mastne len orechy napriklad bojim sa ze budem musiet ist potom do nemocnice od bolesti pri tej ociste .
jak tak koukam, tak ty nad tim budes badat tak dlouho, az dostanes poradny zachvat a doktori ti zlucnik uriznou
.
1. Nevim, jestli muze byt zlucnikovy zachvat i kdyz ti na sonu nic nenasli, ale predpokladam, ze jo. Protoze to muzes mit vsechno ucpany mekkym sajrajtem, ktery sono nebere a kteryho by ses snadno zbavil ocistou s epsomkou a olivovym olejem.
2. Ja bych zkusil tu ocistu.
3. Sledoval jsem hodne ocist kdy meli i kameny viditelne na sonu a problemy s pruchodem kamenu nemeli. maximalne ti pri ociste muze byt blbe, ale to za to stoji, protoze jinak ti muze byt dost brzo hur. Navic nejvic se lidi bojeji ocisty, kdyz jim na sonu neco nasli, podle mne zbytecne, ale to stejne neni tvuj pripad.
Na rozdil od tebe, ja bych se mnohem vic bal doktoru, a i toho cetecka (" idem este raz na sono aj na CT ci nahodov") nez ocisty. Dokonce jsem nekde nedavno cet, ze ani sono neni uplne neskodne, ale ted to nemuzu najit. Nicmene je to tvuj zlucnik a tvuj sajrajt, kterym to asi mas ucpany, tak je to na tobe. ja ti jen pisu, co bych delal ja sam. Jinak ja jsem nemel ani zadne problemu, ani jsem nikdy nebyl na sonu, ale ocisty jsem si delal a vyslo toho docela dost, takze jsem rad, ze to je venku.