SemTamTuPrídem píše:
Hej ?
... Bielkoviny a tuky asi ŤAŽKO... Navyše nie je mrkva, repa a jablko ako mrkva, repa a jablko....... Možno z nejakej super záhradky by to dodalo dostatok živín (samozrejme okrem bielkovín a tukov), ale to čo sa predáva v supemarketoch či hypermarketoch je šmejd, a to čo sa predáva na trhoch tiež nemusí byť žiadna výhra... Takže to, že mrvka, repa a jablko dodajú celému telu všetky potrebné látky, je načisto nonsens. Aj keby rástli v pôde najbohatšej na minerály, a boli najčerstvejšie a v bio kvalite.
Prečo reagujem - lebo nepresné vyjadrovanie sa typu "všetky potrebné prospešné látky" ma vie vytočiť. To si potom človek myslí, že zo štiav dostane pre svoj organizmus všetko potrebné, a to pritom bude na nich podvýživený (čo sa týka makroživín hlavne), len vždy to bude lepšie ako obyčajné rožky s Vetom, Perlou a iným odpadom, a nebude to znečisťovať organizmus. Ale ani vyživovať (samo o sebe)...
Zvýšil som energetiku svojho tela, pijem šťavy zo zeleniny kupovanej v obchodných reťazcoch /niekedy kupujem na kvantá mrkvy za smiešny peniaz/, pijem aj výluhy z bylín, ktoré sám zberám, vyčistil som tlsté črevo, vyčistil som pečeň, všetko podľa lunárnych fáz, čistím kĺby, zaradil som oblievanie studenou vodou, niekoľko rokov sa venujem jóge, prestal som jesť mäso a už niekoľko rokov som nebol chorý ani nejem žiadne chemikálie vyrobené v laboratóriu, vyliečil som si chronickú blefaritídu, mám viac fyzickej sily a menej času prespím. Proste sa cítim skvele a navyše neplatím za žiadne procedúry nikomu ani halier. A prácu mám dosť náročnú.Pracujem aj v noci.
Vôbec netuším koľko vlastne zelenina z kauflandu obsahuje tých žívín presné percento a koľko zase zbytkov po hnojivách, herbicídoch a pesticídoch, jedoch z priemyslu, ktoré sú aj vo vzduchu aj vo vode aj v pôde, pretože som zatiľ žiadnu neposlal na rozbor. Tu som chcel aj nasmerovať otázku na p.Jardu, či mi vie k tomu obsahu niečo povedať, aj keď mám pocit, že to je rozoberané v inom vlákne. No osobne to nepovažujem za až tak dôležité, pretože sa CÍTIM SKVELE. Pokiaľ sa ľudia neuvedomia a nezačnú považovať Prírodu za "Svätú vec", lepšie to nebude.
Isté je, že to ovocie a zelenina predsa len vyrástli v pôde, v Zemi, takže energiu z nej určite majú /a navyše ako vraví dr.Walker, bordel z chemikálií sa skoro všetok naviaže na vlákninu, takže šťava je ten najlepší produkt/, kdežto tie farmaceutické preparáty sú vyrobené izolovane a zmiešané niekde v továrni.Ak do niečoho investujem tak sú to poriadne kvalitné morské riasy alebo kvalitné zelené čaje.
Neviem síce čo pijete vy ani ako sa cítite, no ja dôkazy hľadať nemusím pretože moje zdravie je toho dôkazom. A navyše všetko sú to už niekoľko desaťročí známe poznatky, ktoré sa úspešne praktikujú po celom svete.
Netvrdím, že to nutne musí vyhovovať každému, no isté je, že OČISTA PEČENE je skvelá procedúra, ktorá omladí organizmus o niekoľko rokov!! A skoro zadarmo. Doporučujem prečítať si knihy od p.Malachova, najmä v knihe Totálna detoxikácia, stať o pečeni, funkcii a spôsobe pôsobenia očisty. Prídete na to možno aj sami.Taktiež si naštudujte možno základné medicínske info o pečeni a o výžive orgánov.
Alebo si zájdite na prednášku:-)
Prajem všetkým pekné slnečné dni:-))