JednorazovyNICK píše:
To mi nejak nesedi..... Mozno tak to moze byt napor na zlcnik...a to je vsetko... Preco by to mal byt napor na srdce, kardiovaskularny system ??? Ja v jednom jedle zjem 250g tukov...a ani ma to neunavi.... Pri ociste pecene z toho 200ml oleja sa stravi len mala cast, väcsina telom len prebehne bez travenia, nie ? ...
Pride mi to ako strasiak.... O omdleti by som skor vravel pri vypiti 2L sladeneho napoja behom hodiny (cola, fanta, sprite), "nebrzdene" tukom, vlakninku, bielkovinami, kde bude dokopy 200g cukru. No a neviem o tom, ze by sa na to omdlievalo... Ked po vypiti 2L coly za hodinu omdlie jeden z 200, tak nevidim dovod, aby po vypiti 200ml oleja "na ex" omdlel viac nez jeden z 10 000.... A ked, bude to skor vina kombinacie oleja s kyselinami (citronova stava). Ako pisem, behom pol hodiny zjem 250g tuku so 100-120g bielkovinami a 180g sacharidmi... A nic...nie je mi nikdy zle. A to som znamenie RAK, a zo zdravou vyzivou (to je to co teraz jem...) som zacal z dovodu zleho travenia...
A v knihach sa pise cokolvek....aj totalne kktiny.... Napriklad ze mäso hnije v crevach cloveka, nasytene tuky sposobuju kardiovaskularne choroby, kila ovocia a zeleniny denne su zdrave, a podobne bludy... A tiez s tym suhlasi mnozstvo autorov... S takym BLUDOM. Takzd by som aj informacie z knih bral s rezervou. Mimochodom, ja denne zjem 400g mäsa + 6 vajec (v jednom jedle)... Mam pravidelnu stolicu, ktora nezapacha. No, neskutocne to vo mne "hnije"... A tych 250g tuku stravim perfektne, stolica mi na hladine vody neplava. Podla niektorych knih je nestravitelne tske mnozstvo tuku... A podla niemtoeych knih by som na takej strave (na ktorej som 8 rokov) mal byt tucni, mal mat odvapnene kosti.... Nic z toho nie je pravda. Myslis, ze preco somz a tie roky vyhodil aspon 25 knih ktore som si kupil (o strave, ale aj indho zamerania, tykajuceho sa cloveka a jeho zdravia tela, duse, atd)? Lebo to boli HLUPOSTI.
Problémy se srdcem dělá deficit draslíku,který nastane po požití oleje.