jarkost píše:
Dobrý deň.
Asi pred troma tyzdnami ma zacalo pobolievat brucho. Nevenoval som tomu pozornost, postupne sa pridalo obtaženie žaludka, pocit plneho žaludka, proste netravi mi. Brucho uz neboli, ale trocha napravo pod rebrami, ked si chytim rukou, tak citim taky mierny tlak, napatie, (pobolievanie)... neviem ako to popisat.
Vcera som bol v nemocnici na pohotovosti a doktor ma posiela na chirurgiu, ze to je žlčník.
Čital som na internete o chorobe žlčníku, tak by som povedal, podla symptómov bude to urcite si myslim žlčník.
Asi pred 4 rokmi som si robil žlcnikovu očistu s vyplavenim kamenov asi 2 roky po sebe spätne. Vyplavilo hodne kamenov.
Prosim Vas o radu. Či si mozem urobit zlcnikovu ocistu pomocou siranu horecnateho + grepmi a olivoveho oleja, ked ma zlcnik pobolieva.
NIE JE TO RIZIKO?
Dakujem za rady a pomoc
Jaro
Tak očisty se dělat dají i když já vidím jako rozumnější používat postupy na rozpouštění zvápenatělých usazenin pokud je sono zaznamenalo. Jak na to jsem zde několikrát psal tak se podívejte. Mimo to co jsem zde psal lze ještě nasadit limonen ten také dovede docela divy. Pokud na sonu nic vidět není mohlo by se teoreticky jednat o zánět, což lze opět zklidnit dietou.