Ahoj všichni. Dlouho jsem nepřidal žádný příspěvek. Asi 2 roky nazpět jsem dělal očisty jater podle Andreas Moritze a nic ze mě nevyšlo během dvou očist, jenom cca 3 mikrokaminky a získal jsem dojem, že jsem čistý. Nicméně zdravotní stav tomu neodpovídal. V listopadu loňského roku jsem tedy zkusil se vrátit k ocistam, opět neúspěšně. Tak jsem zkusil jemnější verzi podle cingrose bez použití epsomky a navíc jenom s polovinou dávky - tedy deci oleje a deci citronu. Vyšlo dost kamenů - obrázek na umyvadle. Myslel jsem si že teď se to teprve utrhlo a tak najedí na "jarduv" systém zpět. Opět nic. Tak zpátky na cingrose - výsledek obrázek plně hrsti. Bylo toho všeho samozřejmě víc ale drobotina co se nepočítá
Další očista žádné zelené kameny, pouze černé jako uhel - obrázek. Další - žádné zelené, žádné černé, jenom kalcifikovany jeden kámen asi 2 cm - zvonil ale uprostřed byl ještě cholesterol.
Takže co si z toho vzít
1) není možné aby kameny byly směs oleje a epsomky když ji nepoužívám
2) není bezpodmínečně nutné užití epsomky k roztahnuti žlučovodů, evidentně mají velice slušnou elasticitu - s epsomkou je to asi lepší ale já jsem dost citlivý a nedávám to zatím
3) kdyby se kameny tvořily ve střevech jak je možné že občas jsem nevyloučil vůbec nic a někdy třeba objem cca 5 dcl kmaenu ale vypiju jen 2 dcl složek?
4) jak je možné že kameny vyjdou jednou zelené, jednou černé,jednou kalcifikovane? Leda že by ve střevech seděl nějaký malíř s kameníkem a čekali na svůj velký den.
5) poslouchejte svoje telo, návody jsou univerzální
p.s. kyselinu jablečnou kupují v prasku, stačí najít ve vašem městě vinařské potřeby, půl kila cca 50kc, funguje nejlépe dle Moritze.
Pri poslední očistě mi bylo pěkné zlé ještě asi 3 dny, myslel jsem si že z očisty ale většinou jsem druhý den fit. Zjistil jsem že "léky" na hlavu - sedativní,které beru večer jsou viníkem. Po očistě jater se začaly úplně jinak metabolizovat - nevím jak - jeszlinjsou