mno tak jsem včera začal, upřímě jsem čekal ,že toho melouna spořádám za den více, ale moc jsem ho zase nesnědl a nevypil - cca 7-8 kg celkem, což jsem schopen v létě za den sníst i když očistu nedělám
, no každopádně mě odpoledne začala pobolívat hlava a večer, cca v 22hod už s toho byla celkem nesnesitelná bolest palice, že jsem nemohl ani usnout.
Dnes jsem se probudil, celkem dobře vyspalí, ale hlava mě pobolívá už od samého rána, ale zatím jen zlehka
vzhledem k tomu ,že na bolest hlavy si tu stěžovalo více lidí ,tak to považuji za jednu z příčin očisty že?a cože se mi z té hlavy vyplachuje?
dále jsem se ještě chtěl zeptat, jestli je možné k tomu pít i vodu z vodovodu, popř, filtrovanou přes filtraci, nebo je lepší jíst a pít pouze meloun a jeho šťavu a nic jiného, předpokládám ,že asi ano?
a ještě bych se chtěl zeptat jestli při tom pojídání melounů (první tři dny, potom udělám čtvrtý den tu koupel) je možné si počínat ,,normálně" a nebo je lepší být spíše v klidu? odpovím si sám rovnou asi tak, že má člověk poslouchat své tělo
jeste me tak napadlo, kdyz je meloun tak zasadity, tak to musi bytvyborne kura pro prekyselene jedince, kdyz tyden ji jen meloun nebo ne?
Pro lidi s nadbytkem tuku ktery je treba shodit - napr. na zacatek Sanku aby proplachli streva od usad, potom tyden jist jen melouny a potom dal dle vaseho jidelnicku, je to takto mozne provest nebo je to blby nápad co me napad
?