Janinka píše:
Dobrý den, chtěla jsem se zeptat pana Jardy, jestli nezná ruskou třífázovou protiparazitní kúru TRIGELM? Chtěla bych se odčervit, protože mi paní Belušová na Salvii našla asi 10 druhů parazitů a tuhle kúru mi mimo jiné doporučila. Moje otázka je hlavně o tom, jestli složení Trigelmu je podle Vás účinné a bude mít efekt? Nechci brát žádnou chemii. Moc děkuji za odpověď. Jana
Složení:
•Formule 1: listy rdesna ptačího (truskavce) (Polygonum Aviculare), sušený vodně alkoholový extrakt z listů třapatky úzkolisté (Echinacea Angustifolia), listy jetele červeného (lučního) (Trifolium Pratense), listy přesličky rolní (Equisetum Arvense), brusinkové listy (Vaccinium Vitis-Idaea), kořen lékořice lysé (Glycyrrhiza Glabra), kořen lopuchu většího (Arctium Majus), listy třezalky tečkované (Hypericum Perforatum), kořen krvavce totenu (Poterium Officinale), lipový květ (Tilia Cordata), listy černého rybízu (Ribes Nigrum), listy zábělníku bahenního-mochna bahenní (Comarum Palustre), želatina, glycerin, voda.
•Formule 2: med přírodní, koncentrovaný výtažek listů máty peprné (Mentha piperita L.), koncentrovaný výtažek květů heřmánku lékařského (Chamomilla recutita (L.) Rauschert), koncentrovaný výtažek květů smilu písečného (Helichrysum arenarium (L.) Moench).
•Formule 3: výtažek jadérek grapefruitu (Citrus paradisi), výtažek listů artyčoku zeleninového (Cynara scolymus) Květ vratiče (Flores tanaceti vulgaris), želatina, glycerin, voda.
No formule jasné, ale co s nimi budete dělat, některé komponenty jsou i dosti jedovaté a nikde neuvádíte žádné dávkování.