zdravim vas Jarda, mam za sebou 1. ocistu ladvin, no neviem, ci bola uspesna, snad ano, no v prvom rade, asi by som vybuchla, keby som zjedla a vypila vsetko, co som mala nachystane, teda z povodnej hrubej vahy 1 a pol melona, co bolo asi 7,5kg, som zjedla cca jedene melon - duzina a vypila asi 2,5l stavy. uz mi bolo zle, tak som to stopla, radsej, akoby som zvracala. No nic zavratne sa nedialo, kontinualne mocenie, ako je to asi myslene, sa nekonalo, kazdopadne, myslim, ze ma celkom preplachovalo , este aj v noci (robila som to vecer) som mala mechur na prasknutie. Co vsak neviem, ci stacilo, je, ze som mala H max. tak 7,6, na viac to neslo. este dnes bolo cez 7,3 pocas dna, hoci som vypila 3 kavy (
) a obedovala (vynimocne
) chlieb (celozrnny asponze) so slaninou a cibulou. toto este uvidim, co mi spravi s pH. no ked neslo pH nad 8, nevadi to?
jedna neprijemna vec vsak bola a to, ze mi v tej teplej vode zavali ist nohy do krcov (horcik pijem denne statocne) ale prisudzujm to mojim problemom so zacinajucimi krcovymi zilami. este v noci a rano som ledva chodila, uz je to ok, cely cas som rozmyslala, ci na tie nohy ta horuca voda nebude robit zle, takze ai ano.
bolo tu pisane, ze tuto kuru mozno robit tak 4x do roky, Vy ste vsak sam pisal, ze ju robite vzdy v lete na dovolenke, cize iba raz rocne? Ak ano, staci to? alebo teds, ak vystihnut obdobie s lacnymi melonmi, mozno ju urobit 2x rocne v lete a potom cely rok nic? Za aky cas ju mozem najskor opakovat?
Dakujem.