Filip08 píše:
Proč tu kůru děláte tak dlouho, když podle vás nemá žádné pozitivní účinky?
Zo zvyku... Uškodiť mi to nemôže... Mám sa na to vykašlať ? Možno tak spravím...... Už som mal "žiariť ako Boh" s toľkými dotoxikáciami, čo mám za sebou... Ale veľké HxxxO...... A to som pritom realista, nie pesimista. Ale - stávam sa pesimistom - vtedy, keď zisťujem, že strava a očisty očividne NIE SÚ VŠETKO. Keby boli, dávno by som mal pokožku bez "vyrážtičky", pokožku hlavy bez lupín......... Ale NIE JE TOMU TAK..... Kto mi dá ale odpoveď že v čom je problém ??? Asi NIKTO.... veď mám prečistené už VŠETKO, všetky orgány (očistami z tejto stránky, a urobené už veľa krát), dokonca aj "mäso" môjho tela (derivačná kúpeľ robená 2 roky po 2-3 krát týždenne) by malo byť prečistené od metabolického odpadu a podobne...... ... Či mám candidu ? AKO TO ZISTIŤ SO 100% ISTOTOU ? ... O pľuvacom teste mi nič nehovor, podľa neho candidu mám. Ale ako vravel Jarda, nie je to isté, lebo tento test nie je tak presný, ako by sme chceli.... Navyše, jem 100g kokosového tuku denne, už taký mesiac (ten lacný samozrejme, inak by som skrachoval), a to z dôvodu, že sú to nasýtené tuky (okrem toho jem denne ghí, a často aj domácu masť). Ale - načo to tu píšem - hneď mi to vyhodíš na oči a povieš, že to mám z toho... Potom mi ale povedz, prečo vyrážkami (povrchové, nehnisajúce) netrpia iné národy, ktoré konzumujú kopu tuku a živočíšnych potravín...... Ale - o tom sa tu nechcem baviť (o strave), piatim bielym jedom sa vyhýbam (soľ v malom množstve jed NIE JE), jem 3 krát denne, dostatočne sa hýbem a robím maximum pre svoje zdravie (aj jogínske asány, 5 tibeťanov, dychové cvičenia, fitness 3 krát týždenne, ráno pijem stredný prúd uriny)......... Prečo nemám krásnu pleť ? Prečo mám uhry na nose (tmavé) a brade a medzi obočím (svetlé) ??? ......... Kto mi na to dá odpoveď bez toho, aby som za to musel vysoliť TISÍC EUR, či VIAC ??? ... ... Už ma to nebaví..... Výsledky môjho snaženia sú veľmi slabé....... Po 10-tich očistách pečene, XY očistách hrubého čreva, XY očistách žalúdku...blablabla.... by som v podstate nemal mať vetry, ale mám ich (hoci bez zápachu), a brucho sa mi nafukuje (nebolestivo)..naposledy pijem 30-40 minút pred jedlom, a po jedle sa napijem najskôr až o dve hodiny, a pijem odstatú vodu v ktorej sú kryštály a šungit, a polku vody mám "odmrazenú".....tak........ PREČO !!!??? ....... Veď som pre seba vrámci zdravia urobil toľko, ako možno jeden z 5-10 000............... Samozrejme, že neočakávam, že mi na to niekto dá odpoveď, ktorá mi pomôže....... Ale bodaj by som takú odpoveď dostal....