Ondrejk píše:
Dobrý den, na MR mozku je vidět cysta - nikdo z doktoŕ se k tomu ale nevyjadřoval, ani se to prý neoperuje. Mohlo by se jednat o cysticerkózu? Bolí mě hlava, někdy vystřeluje bolest i do končetin a je mi divně. Zhoršuje se to když se špatně vyspím nebo když jdu pozdě spát, po rostliném tuku (snězení víc ořechů, avokádo nebo jejich kombinace), ve stresu nebo když se dívám na monitor počítače.
Kůru s hřebíčkem jsem absolvoval ale žádné zlepšení.
Dle vlasovky bych měl také doplňovat vápník, je možné že to zhoršuje i on? Měď beru 2mg denně už dlouhodobě. Děkuji
Mohlo by sa jednat o cystu parazita, ale nemuselo. Nechapem, preco to nijak neriesia. Predpokladam, ze nieje nejak velka? Mozno ju budu monitorovat, ci sa zvacsuje alebo nie.
Popripade ci budu pribudat ostatne.
Nechcem ti brat iluzie, ale parazity z tela neodstranis ziadnou prirodnou kurou. Vsetky tie veci, funguju len max v crevach alebo traviacej sustave, popripade v blizkom okoli (pecen, zlcovody atd), palina cisti aj krv ale velke parazity v tele to neodstrani.
A specialne v mozgu, tam sa dostane len ak praziquantel, tam prirodne nic nezabera.
To co zabera na parazity v tele je, silny imunitny system, hladovky, niektore antihelmetika, a CDS/MMS.