Dobrý deň pán Jarda,
tak mám za sebou prvú očistu pečene pomocou epsomskej soli, ktorú som od vás objednal. Priebeh bol v podstate bezproblémový až na to, že prvý krát prišiel průjem až na druhý deň ráno po vypití 4. dávky epsomskej soli (!). Predtým som v priebehu 2 mesiacov vykonal 3x šanku, tak ma to prekvapilo. Zrejme mám nedostatok horčíka. Každopádne som zaznamenal asi 20 drobných zelených útvarov a neskôr v priebehu dňa, kedy ma stále preháňalo, som vylúčil asi 5 žltých až žlto-červených útvarov dĺžky asi 1,5 cm elipsoidného tvaru. Celkovo nič extra, uvidíme, ako to bude pri ďalších kúrach. Pozitívny efekt, ktorý som však zaznamenal je, že po fyzickej námahe pri spotení už nemávam vyrážku (toxíny vylučované cez pokožku), resp. v podstatne menšej miere.
O čo mi v podstate ide, je zistiť, aký vplyv má stav pečene na libido a potenciu. Moje doterajšie zistenia sú také, že ten vplyv je značný. Po prekonaní mononukleózy pred 2 rokmi mi dosť kleslo libido a občas dosť kolíše. Taktiež v minulosti som bral množstvo liekov - chemických preparátov. Viem, že očista pečene nie je rýchly proces, začínam s ostropestrecovou kašou a chcem pokračovať s očistami.
Nedávno som však objavil v jednom obchode s ruskou prírodnou medicínou zaujímavú bylinu, ktorá je údajne veľmi účinná na regeneráciu pečene a sleziny - Slanobýl Chlumní
http://www.vitamina.cz/Slanobyl-chlumni ... ,2653.html - máte s tým nejaké skúsenosti?
Na záver sa chcem spýtať, čo by ste mi poradili na účinné zvýšenie libida prírodnou cestou. Určite je to aj o psychike, začal som sa venovať aj cvikom na posilnenie panvového dna, čo má na mňa celkom dobrý efekt,hľadám však stále nové informácie.