Jarda píše:
Do mléka to jde patrně nyní a jakékoliv čištění to pouze zmírní, toho bych se zase tak nebál. Větší problém vidím s těch sladkých šmejdech, to excelentně krmí kvasinky a abstinenční příznaky dokazují, že budete patrně kvasinkou dost prolezlá, což můžete i přenášet na děti a pak se není čemu divit. Makrobiotika je o spoustě obilí a obilí je vždy o kvasinkách. Udělejte si plivací test a pokud bude pozitivní, sacharidy zcela vyřaďte ze stravy a kalorickou dávku nahraďte tukem, což kvasinky nekrmí a uvidíte jak to bude fungovat. Jinak by to patrně chtělo dodat větší dávky vitamínů skupiny B, to vás zásadně zklidní, zlepší trávení a využitelnost stravy.
Dekuji moc za radu.
Chystam se tedy udelat nasledujici dve ocisty, dle Vasich navodu zde na strankach: vyplach zaludku a klystyr. Mozna jeste colonhydroterapii, na te jsem kdysi byla a opravdu jsem se citila pak uzasne, hlavne mi prestaly do te doby caste mykozy. Snad to pri kojeni nevadi.
Dale upravim stravu. Priznam se, ze dost "hresim". Jen nevim, zda to pujde omezit hned. Jim totiz hodne moc, velke porce a casto (vesinou bohuzel varenou stravu
). Nevim, zda je to kojenim nebo unavou, ale mam stale hlad. A pritom mam pri vysce 168cm 52 kg.
No, rikam si ale, ze kdyz zmenim stravu na vice "zivou" tak ten hlad potom takovy nebude. A maly snad take hlady trpet nebude.
Horsi to bude u dcery, ta si hned tak neco zdraveho vnutit nenecha, je pekne mlsna. Zatim se ji snazim stravovat "zdrave", ale informace mam z ruznych zdroju, vybrala jsem si z kazdeho neco, co me oslovilo. . Od te doby co jsem omezila kojeni, do ni syrovou zeleninu nedostanu vubec, krom obcasnych vyjimek v lete ze zahradky. Syrove ovoce ma ale moc rada, tim se snazim kazdy den zacit snidani, pokracuji vetsinou susenym. Obcas mam pocit, ze by ji ovoce stacilo cely den. Potraviny s obsahem cukru se take snazim nedavat a maso hodne omezene. Klasicke komercni sladkosti vubec. Horsi to bude asi s potravinami z mouky. A pitny rezim nic moc. Vodu vypije jen za odmenu a do caje ji musim dat med. No budu muset vymyslet nejakou strategii.
Ale nejdrive si musim ujasnit kde zacit a jak by ty zmeny jidelnicku mely tedy vypadat.
Neco jsem nacetla zde na Vasich strankach, take se necham inspirovat panem Walkerem z knizky o stavach a take knizky Fit pro zivot. Delenou stravu jsem kdysi drzela a docela mi vyhovovala. Mozna i u dcery to bude dobra volba. Alespon ve chvilich, kdy budeme doma samy a zrovna nebude do toho kecat zbytek pribuzenstva.
Pokud byste mel nejake konkretni tipy, na informacni zdroje, kde jeste bych mohla najit uzitecne informace, budu za ne moc rada.
Dale se pokusim jeste nejak odstranit postraumaticke stavy po prvnim porodu a budu mene telefonovat.
Ionizator na upravu vzduchu v byte mame jiz dva roky.
Jeste jsem se chtela zeptat, kde prosim najdu navod na ten plivaci test? Procitala jsem ted Vase stranky, ale nenasla
A take pokud byste mel tip na prijem vitaminu B. Obcas si davam tekuty sladovit, ale ten je zase sladky, takze asi nic moc na ty kvasinky. A v tabletkach zase nejspis zadny neni. Takze me napada jedine drozdi.
Dekuji velmi za Vas cas a ochotu odpovidat.
Preji hezky den