Inka píše:
Nevyčetla jsem z toho nic jiného než píšeš, tedy že viděl zlepšení v krvinkách poté co lidé přešli z lněného oleje ala Budwig na slunečnicový a ghí. Ale zase tam píše, že neměl možnost testovat všechny oleje a dlouhodobě.
Chtěla jsem se zeptat, jak řešíš to slepení krvinek? A pomohlo Ti to? Já mám totiž také stále slepení krvinek (zjištěno na kapce krve) a nedaří se mi s tím hnout. Dik moc.
Ahoj!
Tak řešení jsem si navrhl ale nevím zda se mi to povede.Dělám závodně cyklistiku a podle jedné bakalářské práce co jsem našel na webu
http://is.muni.cz/th/102231/fsps_m/Luka ... 4.2010.txt je toto slepení u vytrvalců velice časté.Podle výce zdrojů je to obecně spojeno s:překyselení,dehydratací,špatným metabolismem živočišných proteinů,zanesením organismu,životem ve městě,špatným dýcháním,mobilním telefonem atd.
Opatření co jsem udělal:Jsem na protikvasinkové dietě-ne uplně striktní protože už to mám pod kontrolou ale přesto je moje hlavní živina tuk takže teď konzumuji Ghí 100g denně(na zlepšení krvinek),kokosový olej 60g denně(proti kvasinkám),3 lžíce rybího oleje,50g slunečnicová semínka namočená(olej mi nesedí),a cca 20g olivový olej,3x denně 1 tabletu pupalkový olej 1,5g dohromady.Dřív jsem jedl patlaninu,ořechy,kachní sádlo,vepřové sádlo,kefír ze smetany,olivový olej,normální máslo.Tak uvidíme co tato změna přinese.Jinak jsem zařadil goji 3x denně 10g,syrovou zeleninu min kilo denně,HCL,šťávy(zelí,brambora,okurka,paprika)1l denně,No a omezil jsem bílkoviny na 1g/1kg a ty dodávám syrovátkovým proteinem,glutaminem,větvenými aminokyselinami a 1 porcí luštěnin.
Kontrolovat krev si chci cca každé 3 dny abych mohl provádět případné změny.Jo a kyslík si dodávám tak že během dne co nejčastěji cvičím plný jógový dech,po treninku(na kole,nebo posilovně) jógové cvičení bhastrika a večer u televize nebo počítače dýchání na sofonu od dědka kořenáře aspoň hodinu(froluv trenažer).Dám vědět jak to zabírá!