Ates píše:
Motionless píše:
Děkuji tedy za odpověď. Jsem rád, že vím na čem jsem a tedy asi nemá smysl žít.
Teď už je trochu pozdě naříkat na život. Svoje zdraví sis zničil sám svým nezodpovědným promiskuitním chováním. Pokud chce někdo střídat sexuální partnery jak na běžícím pásu, měl by používat kondom. Přestaň se litovat a zkus dodržovat, co Ti poradil pan Jarda, posiluj imunitu, abys zhoršování zdravotního stavu aspoň trochu zpomalil.
Ates, je trochu zvláštne, že napr. také opice, ktoré sexujú ako na bežiacom páse (lebo to nerobia len za účelom plodenia, ale aj za účelom určitej komunikácie, takže striekajú len niekedy), striedajú sa ako im napadne, TAKÝ PROBLÉM NEMAJÚ......
JA NEVIDÍM JEDINÝ LOGICKÝ DôVOD, PREČO BY TO PRÍRODA ZARIADILA TAK, ABY VôBEC NEJAKÉ POHLAVNÉ CHOROBY BOLI, A ABY BOLO
PREDSA JASNÉ, ŽE KEĎ NIEKTO STRIEDA PARTNEROV,
TAK PREDSA JASNÉ ŽE DOSTANE POHLAVNÚ CHOROBU....
To je aká IDIOTINA ???....
Samozrejme, nevravím o striedaní partnerov každý týždeň či každý mesiac, alebo každé dva mesiace.... To je zbytočne často...
ALE - napr. ja osobne som mal kondóm na penise RAZ.......... Veď to je to isté, ako sa bozkávať s kondómom na jazyku...... Ale - nikd som nestriekal do pindulky.....to budem, až keď pôjde o plodenie dieťaťa..... Kondóm som mal RAZ, a už proste NEDOKÁŽEM..... VEĎ TO JE, K*RVA, PROTI PRÍRODE TOTO...... Kto chce, NECH SI POUŽÍVA, hlavne tí muži, čo ukončujú sex orgazmom, a ešte orgazmom do pindulky. Ja mám vyslovene 3-4 orgazmy ročne (lebo to tak chcem, a bez výstreku do pindulky), a použiť kondóm je pre mňa neprípustné, je to TOTÁLNE NEINTÍMNE, je to fakt len KONZUM. Veď to penis ani nie je vyživovaný potom šťavičkou ženy, a je to IZOLANT, energia potom neprúdi z penisu do pindulky a naopak, a POTOM TO NIE JE SPOJENIE TAKÉ, AKÉ SA ZAMÝŠĽALO......... Zbožňujem mať "mokrý" penis od pindulky, a proste sa toho nemienim vzdať, a na druhej strane nikto nemá právo (keby to skúsil) mi za to nadávať do hlupákov a podobne.... VEĎ KTORÝ INÝ ŽIVOČÍCH POUŽÍVA KONDÓM ??? Keby šlo o sex s mužskými orgazmami, NEPOVIEM NIČ.... Vtedy je kondóm (lebo antikoncepcia je horšie riešenie - škodí žene) na mieste.
K*rva, veď kondóm je ako skafander........ Alebo ako potápačská výstroj........... No nie je sto krát lepšie si ísť zaplávať len v plavkách (prípadne na holáka, to som už ale pár rokov nezažil) a cítiť vodu na koži, než sa navliecť do nejakého latexového výstroju a byť od vody izolovaný, aj keď idem len plávať prsia ???....
STYK S KONDÓMOM JE OVEĽA MENŠÍ ZÁŽITOK NEŽ BEZ KONDÓMU................A TEN, KTO SEXUJE S KONDÓMOM, TEN JE PRIAMO NABÁDANÝ NA TO, ABY SA "UROBIL", A TÝM AJ VLASTNE JE ZÁVISLÝ NA KONDÓME AJ NAĎALEJ.... Ale potom je to čistý KONZUM. OPAK TOHO je sex bez kondómu, a bez mužského vyvrcholenia. TO NIE JE KONZUM....A kto už dostal chlamýdie, nech si fakt dá tú hladovku, alebo iné rôzne detoxy (derivačná kúpeľ, urinoterapia, mlganie oleja, rôzne iné očisty).....A ONO TO URČITE PôJDE, len NIE KAŽDÝ MÁ NA TO GURÁŽ (ale to je už ich problém)...