[quote="matue":ua5jsjdr]Ahojte,
už dlhšiu dobu riešim rôzne zdravotné problémy a asi rok sa snažím o detoxikáciu celého organizmu. Čítam na nete ako aj tu rôzne návody a nápady ako na to ale nikde som sa nedočítal ako postupovať systematicky. Teda čo začať detoxikovať prvé?
V mojom prípade som začal asi v januári a to prvý mesiac som jedol len surovú zeleninu, resp. polievky. Ďalej som pokračoval s obmedzovaním masa na maximum, potom som skúšal klystýry najprv len voda, potom so slanou vodou, potom s citrónovou a aj s kamilkami, teraz som už asi 2 mesiace nedal do úst maso, začal som s jógou, prestal som piť kávu, prijímam veľa tekutín, čajov, cukor konzumujem úplne minimálne tak isto sa snažím nejesť biele pečivo a múku... V podstate cítim zlepšenia tak isto keď som vydel čo zomňa vychádza po klystýroch tak som sa až zlakol, ale stále u mňa zostáva:
- červené a páliace oči
- hemeroidy
- pliesňové problémy na nohách(vracajúce sa)
- únava
- bolesti kĺbov
Čím, resp. akou kúrou by mal človek začať a potom pokračovať a nadvezovať naďalšie kúry aby to malo čo najvčší význam a účinok pre telo?
Určite budú tieto príznaky pokračovať aj ďalej čo je ako som sa tu dočítal dosť bežná vec pri detoxikácií že sa príznaky môžu zhoršiť v prvotných detoxikačných fázach.[/quote:ua5jsjdr]
No, to je klasika, prostě na to jdete jako myslivec, který ví že v lese je jelen a nevidí ho, tak si vezme kulomet a pálí do lesa. Teoretická možnost zásahu sice existuje, ale je nepatrná, spíše trefí bábu na borůvkách, dědka na houbách, ale jelena mine. Prostě nesmíte cosi zkoušet, ale hodně testovat a přemýšlet než budete střílet. Základem je plný okruh očist, tedy střeva,