Jarda píše:
Tak o tom že by někdo dokázal přečistit
játra jsem zatím nikdy neslyšel tedy takovou variantu považuji za silně nepravděpodobnou. Pokud vezmu v potaz že v zahraničí jaterky někteří marodi provádějí co 14 dní a mnohdy i častěji určitě by někdo na podobný problém narazil. Spíše bych ten problém hledal v zamoření trávicího traktu nějakým malým šmejdem z toho masa a tělo se s ním patrně nemůže nějak rozumně vypořádat. Je dokonce možné že ty šmejdy máte v těch játrech a jaterka ty malé zmetky rozhýbe proto se pak ozývají nějakou dobu problémy. Osobně bych si za takových okolností nechal udělat plné jaterní testy což stojí pár korun a podle čísel bych v případě vysokých čísel nasadil Ursosan a pokud čísla budou dobrá asi bych vyzkoušel vlaštovičník jak jsem nedávno popisoval ve vlákně o vlaštovičníku. Ten dovede odmořit játra od hodně druhů malých šmejdů, dokonce vyžene i některé druhy virů tedy proč ho nevyzkoušet když ta kytka roste skoro všude a příprava je jednoduchá.
děkuju, víte že máte asi pravdu,
podobdný projevy jsem pozoroval už rok před první očistou,
únava, zánět ve střevech, štípání ve svalech kolem beder, hýždě, stehna, stuhlost beder, svalů kolem krku po ránu, nepatrně zesílený tep jako když tělo něco řeší,
zjistili trochu tuk v játrech, ten jsem pořešil, jaterní testy ukázkový, ale projevy dál trvaj, a hlavně to různě migruje v těle, napadalo to štítnou žlázu, čas od času se to ozývá na jiných místech, takový zánětlivý projevy,
a po jaterce, během týdne tyto projevy a intoxikace zesílí,
zachránil jste mě před další jaterní očistou, kterou bych to fakt rozkvedlal,
už dělám čaj z vlaštovičníku, tak uvidím, tady bych šel i do antibiotik, kdyby to nezabralo,
ono se to vždy zlepší zhorší zlepší zhorší, ale pořád se to zlepšuje, dokud nenastanou příhodnější podmínky
to bude něco takovýho, děkuju za nasměrování
----
ikdyž po snědení tučnějšího se to ozývá víc, nevím noo furt nad tou další očistou zvažuju, u těch prvních 4 to až takle nikdy nebylo, pořád plyny...
bude to vypraný do těla, do ledvin, ráno pachuť v ústech, měl jsem udělat pořádný klystýr i 3dny po očistě, Andreas Moritz na to upozorňuje, espomka to do těla nepustí, ale co další dny, nevím jesi půjdu teď do očisty, každopádně se budu snažit podpořit detox organismu, hlavně ledviny.