MICHALA píše:
Potřebovala bych poradit nějaký způsob očištění kloubů pro svou 60 letou matku, která trpí velkými bolestmi hlavně kloubů zápěstí a páteře, někdy se nemůže ani hnout. myslíte, že by způsob s bobkovým listem byl vhodný ? Může se použít i kupovaný sušený bobkový list ?
díky Michala
Zdravím, ve Vašem případě bych měla také obavy. Vypucovat klouby takto je báječné, ale poměrně náročné pro organismus. Je třeba na to být důkladně připraven.
Určitě bych dbala rady pana Zajíčka a napřed řádně vyčistila střeva a játra.
Pak můžete zkusit i tuto kůru. Možná by jste se k tomu do Vánoc mohly dopracovat.
Použít můžete i sušený bobkový list. Já si jej také trhám a suším.
Sama na sobě jsem tuto očistu také provedla, poněvač jsem pokusný králík a než někomu něco doporučím, musím mít jistotu, že to funguje.
Začala jsem na čtvrtinové dávce a odnesla jsem to rýmou. Za půl roku jsem to zkusila s poloviční dávkou po druhé a zas rýma.
Ale je fakt, že mi to hodně pomohlo. Měla jsem pocit lehkosti.
Pokud je člověk připraven je to dobré, pokud né a chtěl by to dělat se zanešenými střevy či játry může ho to položit na lopatky. To bych Vám nepřála. Znám jednoho takového chytrolína, co si nedal říct a bylo mu řádně zle, že se 3 dny nemohl hnout a byl rád, že jen leží, pije rozmifované bejlí a čůrá. Zkusil si moc, ale také mu to pomohlo a nemusel na operaci s kyčlema.
Tuto bylo ale fakt šílenství - prosím nedělejte to.