NOWOCAYN píše:
Mám otázku : V akej postupnosti by si človek mal robiť očisty (resp. detoxikácie) ? Ktorý vnútorný orgán by mal nasledovať ako prvý, a ktorý ako posledný ( ak sa to takto vôbec dá povedať ) ?
Samozrejme, druhy očíst si každý vyberie sám podľa toho, čo mu bude najviac vyhovovať (zo všemožných dôvodov).
Čo sa mňa týka, zajtra budem mať ukončenú 3 dňovú hladovku, ktorú sprevádzali ( 3 pred hladovkou, 1 počas hladovky ) 4 výplachy žalúdku, a 6 ( 3 urinové, 2 soľné, 1 sodný ) klystíry. Potom nasledujú 3 dni "návratovky"...
A čo ďalej ? V čom mám pokračovať a potom do čoho sa pustiť ?
Od hladovky si totiž chcem dať trochu pauzu (ale nebojím sa jej).
Verím, že táto otázka padne vhod aj ostatným čitateľom, pri položení každej otázky v to dúfam (aby sa "zabilo" viac múch jednou ranou).
Ďakujem za odpoveď.
Jednoznačně prioritu má střevo a následovat by měla játra, žaludek se dá čistit průběžně a teprve poté následují ledviny, klouby, lymfa, nosní dutiny. Vše doplnit o odstranění patogenních breberek a velkých parazitů. Po protočení tohoto kolečka musí být člověk jak znovu narozený a když si dá sem tam pár dní hladovku, nemůže mu ke spokojenosti nic chybět.