Zdraví-AZ Vaše fórum o zdraví

Právě je sob led 18, 2025 3:58 am

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Autor Zpráva
PříspěvekNapsal: čtv led 16, 2025 11:53 pm 

https://www.inenoviny.sk/incest-vo-vacs ... rusku-nie/

To je pre všetkých, ktorí žijú v predstavách, že USA je to zlo, a RUSKO je to dobro. Zlo sú OBE tieto mocnosti.

Rusko je ale SCHYZOFRÉNNE, pretože na jednej strane je na rozdiel od USA a "západu" STRIKTNE proti LGBTI, na strane druhej tam, kde niektoré (pretože zďaleka nie vo všetkých štátoch je incest povolený zákonom) štáty zákonne umožňujú incestu "prebiehať" od veku 18 rokov, RUSKO JE "PROGRESÍVNE", a umožňuje to už od veku 16 rokov..... ROVNAKO BIELORUSKO (a z civilizovaného sveta rovnako Japonsko, Španielsko, Švédsko a Holandsko)....

TAKŽE PRE RUSKO (ktoré množstvo "čechoslovákov" považuje za pomerne morálne čisté) je neprijateľné LGBTI, muž prezlečený za ženu, alebo žena za muža, ALE za dverami bytu/domu môže rodič trtkať so svojim 16 ročným dieťaťom bez toho, aby to bolo považované za nezákonné........

TO NEVYMYSLÍŠ, TO JE CHORÝ SVET..... a chorý ako západ (paradoxne vo väčšine štátov USA je incest NEZÁKONNÝ), tak východ. ZÁPAD ALE ASPOŇ NIE JE "SCHYZOFRENICKÝ"...
Je predsa jasná vec, že trtkať so svojim 16r. dieťaťom je oveľa úchylnejšie než žiť ako muž v tele ženy, alebo ako žena v tele muža (a obliecť a upraviť sa vzhľadom na to)........

PUTIN TO ZJAVNE NERIEŠI......... Pán "zachránca sveta" (pre niektoré ovce), ale nemieni meniť nič na tom, že v jeho krajine nie je nezákonné prevádzkovať sex s vlastným 16 ročným synom/dcérou...........

PříspěvekNapsal: pát led 17, 2025 1:08 am 

Už len ten text ("väčšina štátov v EU") je manipulatívny! Prečo nie sú vymenované aj tie? Prečo je démonizované v článku len RF? Nie som fanúšik Ruska, politiku nesledujem vôbec, len sa pýtam. Okamžite mi zablikala "redflag" kontrolka a trochu som zagoogloval. Takže:

Incest nie je zákonom penalizovaný a teda je povolený (!!!) tiež vo Francúzku, Španielsku, Portugalsku, čiastočne v Nemecku, Brazílii, Argentíne, čiastočne vo Venezuele a Uruguaji, Mongolsku, Číne, Indii etc. V Rusku, ale aj v ďalších spomenutých krajinách nie je incest trestne penalizovaný, pretože bol de facto eliminovaný. Každý štát na svete totiž penalizuje IBA problémy, ktoré existujú. A ak sa ľudia riadia etickými normami, tak pochopiteľne netreba zbytočne zaťažovať štátny aparát, byrokraciu a kreovať zákony. Rovnako neexistujú zákony zakazujúce sex so zvieratami, pretože nikto tu nesúloží s ovcami a kravami. OMG, sex so zvieratami je povolený (!!!). Zachráň sa kto môže (!!!). Premiér to nerieši, ani prezident (!!!).

Ani jeden štát/národ/človek nie je dokonalý, všade to tak trochu "zapácha" špinou - len v tvojich očiach je svet chorý, Boh psychopat, svet stvoril Satan etc. Empiricky overená pravda hovorí jasne: kam smeruješ pozornosť, to rastie; tým sa postupne stávaš a teda taký [kvalitný] život žiješ.

Väčší problém vnimam v zmrzačovaní detí, brainwaschingu a amputácii ich genitálii, z ktorého sa stal lukrativný biznis.

Přílohy:
incest.jpg
incest.jpg [ 107.58 KiB | Zobrazeno 65 krát ]

PříspěvekNapsal: pát led 17, 2025 10:29 am 

Tine :

1. Keď si si už dal tú námahu s vyhľadaním toho aké štáty povoľujú/nepovoľujú incest a vypísal si niektoré európske, prečo si nespomenul aj Slovensko (od 18 rokov je incest dovolený)? Záhada...

2. Píšeš, že zoofilia nie je problém a štáty ju nezakazujú, pretože "kto by už len súložil s ovcami a kravami"...
a.) V mnohých štátoch je zoofilia trestná, napríklad vo väčšina štátov USA, ale aj inde po svete
b.) Z nejakého záhadného dôvodu si v súvislosti so zoofiliou nespomenul psa (pes, fena), ale len hospodárske zvieratá. Ako keby sme boli spoločnosť žijúca na vidieku, bežne majúca ovce a kravy.
Asi podľa teba sex so psom nie je zoofiliou. Čo viac k tomu dodať...

3. Píšeš, že "Každý štát na svete totiž penalizuje IBA problémy, ktoré existujú." ....... Ty si úplne mimo, človeče......... Iba žeby si nepriamo PRIZNAL, že mnoho štátov incest a zoofiliu za problémy NEPOVAŽUJE, a preto ich nepenalizuje. V takom Holandsku ešte pred pár rokmi existovali doslova PSIE BORDELY (čiže totálne "zmainstreamovaná" zoofilia, a bolo to v súlade so zákonom....)

4. Všetko čo si spravil bolo to, že si skritizoval mňa a ten krátky článok ktorý som sem postol. K tomu si "medzi riadkami" ospravedlnil choré konanie rôznych ľudí a národov, a ani len jedným slovom si nezhanil incest a zoofiliu.

Záver nech si vyvodí každý sám...

Ja k tomu nemám čo viac napísať.

PříspěvekNapsal: pát led 17, 2025 11:38 am 

1) Nespomenul som Slovensko, pretože na tej mapke je žlté ("illegal"). Nemám čas študovať internety (zákony, bulvár, konšpi-stránky ap), musím riešiť operatívu, tak ako väčšina dospelých ľudí, ktorí nežijú s maminkou (to nie je kritika, ale smutný fuckt).

2. Nauč sa čítať s porozumením! Explicitne som napísal, že niektoré štáty penalizujú problémy, ktorým čelili v minulosti a iné zase nie. Vedel si, že vo Francúzsku je trestné pomenovať prasa Napoleón? Proste to zostalo v ich zákonoch z dávnej minulosti, lebo len človek, ktorý sa nudí ako ty, má hafo času riešiť cocotiny. Nespomenul som psa, pretože ma napadli ako prvé tieto dve zvieratá. USA je traidične puritánsky štát, mám chuť napísať štát založený na právnikoch. Arabské krajiny tradične trestajú všetko, že ti odseknú hlavu.

2.1) "Asi podľa teba sex so psom nie je zoofiliou." Mm-hmm, ak nespomeniem nejaké zviera, podľa tvojej pseudo-logiky to znamená, že sex s týmto zvieraťom nie je podľa mňa zoofíliou. Je ti jasné, že som v tom zozname nevymenoval milión ďalších druhov, napr. žaby, bocianov, mačky, papagáje, prasce, myši, pavúky. Mám pokračovať?! A preto podľa tvojej paranoidnej (schizofrénnej) logiky týmto implicitne tvrdím, že sex so všetkými zvieratami, ktoré som nevymenoval, nie je zoofíliou. Žasnem..

3.) Čítanie s porozumením nie je tvoja silná stránka že (?!), viď. bod 2.

3.1) "V takom Holandsku ešte pred pár rokmi existovali doslova PSIE BORDELY (čiže totálne "zmainstreamovaná" zoofilia, a bolo to v súlade so zákonom)" - Áko píšeš, "BOLO". Zrejme problém narástol do obrovských rozmerov a tak to začali tresne riešiť. Lenže ty (ako neliečený schizofrenik) v tom vidíš jasnú konšpiráciu: podľa teba sa to nerieši, pretože ľudia sú skazení, svet je jeden veľký Satan a všetci sme psychopati. (to nie je kritika, ale diagnóza)

4.) "si medzi riadkami ospravedlnil choré konanie rôznych ľudí a národov, a ani len jedným slovom si nezhanil incest a zoofiliu" - viď. bod 2) ty proste nemáš mentálnu schopnosť pochopiť písaný text a vkladáš mi "do úst" myšlienky, ktoré som nepovedal resp. nenapísal (na jazykovú bariéru sa nemôžeš vyhovoriť a to nie je kritika, ale dosť smutné) A zároveň bod 3.1. podčiarknutý text. Áno, svet je jeden veľký Satan a všetci sme morálne skazení psychopati a hlavne.. obyčajné bezvýznamné ovce.

Vidím, že nič sa u teba nezmenilo - je to len čím ďalej, tým horšie..

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]