Prave som povedal mame, ze sa priklanam k nazoru plochosti Zeme... Skoro omdlela... Tvarila sa nenavidiaco voci mne po tejto informacii (take som zazil asi raz v zivote z jej strany). Plakala....a zacala na mna vytahovat "stare sramy", proste mi vyhadzovat na oci cokolvek co sa stalo v minulosti (nesuvisi to s temou Zem), len aby mohla hrat rolu "kata"... Hlboko ma sklamala
... Moja mama je presne ten typ "closed mind", a ja som jej opak - "open mind"... Neviem co Boh, vesmir, Matka priroda zamyslali ked som sa jej narodil..... To uz dvoch odlisnejsich ludi (spaja nas len to ze obaja sme citlivi, ja ale muzskym sposobom) vo vztahu "matka a syn" Matka priroda spojit nemohla....
LUDIA, OTVORTE OCI.....TIE DOKAZY O GULATOSTI ZEME MAJU OBROVSKE TRHLINY..... Viete co je vas problem ? EGO...OBROVSKE EGO.... Nedokazete prijat MOZNOST (nie fakt, skutocnost, ale MOZNOST), ze Zem NIE JE GULATA. A to preto, lebo sme storocia ziveni tym obrazom o gulatoati Zeme, o vlurajnej velkosti a vzdialenosti Slnka, o udajnych trajektoriach pohybov mesiaca okolo Zeme, Zeme okolo Slnka.... NIKTO SI TO ALE NEMOZE OVERIT....NIKTO....Clovek nebol ani na Mesiaci, od roku 1969 tam uz nebol, udajne pre stratu technologie ako sa tam dostat (totalny vysmech...)...NEBOLI TAM ANI VTEDY... Zinscenovane to bolo v HOLLYWOODSKYCH studiach.
ONO JE TO ASI NAJVÄCSIA LOZ V DEJINACH LUDSTVA, ze Zem je gulata... Vsetko mi dava (su nas miliony, takze sam nie som) zmysel, ked sa otvorim moznosti ze Zem nie je gulata, ale pripomina disk.
DOKAZY O GULATOSTI ZEME AKE MAM K DISPOZICII (ja, vy, atd) SU....SMIESNE.
Globus v skole ? 1000x editovany a obkreslovany obrazok Zeme odfoteny udajne z vesmiru (tak jednoducho vytvoreny, co uz je lahsie vymysliet...)...
Ono ked ateista (ja neviem co som....neverim v Boha, ale v prirodu ano, a verim ze existuje aj mimozemska civilizacia...) neveri v Boha, ale je na 100% presvedceny o gulatosti Zeme (aj ked sa strerne s inymi nazormi a dokazmi ze to tak nie je, vid napr.
www.placata-zeme.cz), tak...je to ORTODOXNY VERIACI... Ortodoxna viera v to, CO SI NIKDY NEOVERIL.
Merania na obrovskych vodnych plochach (kde sa da lepsie merat? Nikde) jasne popieraju udajne zakryvenie Zeme... Su toho stovky videi od roznych ludi na youtube. Dokazov o negulatosti Zeme je ovela, ovela viac....AVSAK........AVSAK ZATVORENA MYSEL NEDA ASI ZA ZRNKO PIESKU MOZNOSTI PLOCHEJ (netvrdim, ze mam na mysli dosku) ZEME, PRETOZE OVCANIA DOVERCOVI PROSTE NEMOZU ANI ZA SVET PRIPUSTIT ANI V JEDNOM PERCENTE, ZE BY SME BOLI V TOMTO CELOSVETOVO KLAMANI.
Kto chce, prestudujte si stranku
WWW.PLACATA-ZEME.CZ ..... Su tam do cestiny prelozene clanky a xaujimavosti s tym spojene.... "CLOSED MINDS" sa z toho smeju uz teraz, ICH EGO NEPRIPUSTI, ze by ich a cele generacie ludi mohli "elity" klamat o skutocnom tvare Zeme, skutocnej velkosti a vzdialenosti Slnka od Zeme, o velkosti a vzdialenosti planet (dokaz ze nejaka sonda bola na Marse.....JE AKY ??? Kto si to overi aako???
...OSTAVA LEN VIERA !!! ).
A preco by sa to vsetko tajilo? ...
No zeby preto, aby sa zakumuflovali stopy po tom ako v skutocnosti vznikol svet (ziaden "Velky tresk") ?
Nase mozgy su tak masirovane a zivene roznymi filmami so sci-fi a vesmirnou tematikou, ze 99% civilizovanych ludi SKRATKA NEPRIPUSTI, ze by kozmonauti neleteli do vesmiru, ale za slusny balik penazi kamuflovali skutocnost, ako moze byt to, ze ziadne lety s posadkou do vesmiru (dostatocne vysoko, napr. 150km) sa NEKONAJU...
STACI MAT OTVORENU MYSEL, A ASPON MALICKYM KUSKOM PRIPUSTIT MOZNOST, ZE SME KLAMANI. Avdak nieco take dokazu len SKEPTICI, BEZ VIERY.....SKEPTICI BEZ VIERY....K TAKYM SA RADIM JA...MNA ZAUJIMAJU FAKTY. Atlasy, globusy, filmy, vesmirne organizacie (tahaci penazi od danovych poplatnikov), dokumentarne filmy o vesmire (podporujuce gulatost Zeme), to ze romu veri mozno 99% civilizovanej populacie.....TO MA VOBEC NEPRESVEDCILO.....ALE ZE FAKT
Naposledy upravil JednorazovyNICK dne čtv led 01, 1970 2:00 am, celkově upraveno 0 |
1 |