LEN JEDNA Z TÝCHTO DVOCH VECÍ MôŽE BYŤ PRAVDIVÁ (a jedna na 100% aj je, len ešte neviem ktorá).
1. Ženy sú svine od prírody, ktoré mužov dovádzajú do šialenstva, a sú také z dôvodu, že ich takto stvoril stvoriteľ našich tiel a celého tohto "hmotného" sveta (mimo dušu, ale duša v tele ženy už nie je bezpohlavná, je viazaná na telo, rovnako ako v prípade muža), Satan.
2. Ženy nie sú svine od prírody, sú také len vrámci "odpovede" na neprirodzené mužské počínanie - častú ejakuláciu, s jej neblahými dôsledkami na muža ako celok. Všetko sa zmení (ženy nebudú svine), keď muži v počte stámiliónov prestanú často ejakulovať.
Žena miluje muža pre to, AKÝ JE K NEJ, ČO JEJ DÁVA (pozornosť, hmotné veci, energiu). Muž miluje ženu pre to, ŽE ˇžena) EXISTUJE.
Žena keď má 18 rokov a vyzerá priemerne (alebo lepšie), má otvorené dvere do sveta takmer "nekonečných možností", prakticky bez akejkoľvek námahy (ak by znížila svoje nároky na vek partnera a nejaké vizuálne viac-menej detaily, a tak sa nechala zbaliť nejakým priemerne vyzerajúcim, ale prachatým a zabezpečeným tridsiatnikom) Muž keď má 18 rokov, jeho hodnota pre ženu do vzťahu je VEĽMI MALÁ, no jeho hodnota pre nejakého gaya v strednom (alebo v ešte pokročilejšom) veku je takmer ASTRONOMICKÁ. Pre 18 ročného priemerne alebo dobre vyzerajúceho HETERO muža (ktorý by sa nechal aspoň pof....) by "vraždilo" viac mužov, než žien. Niekde bude chyba.....myslím, že v ženskej hypergamii a pýche.
Podľa štúdií (nie len mainstreamových) majú ženy v priemere za rok *2x viac sexuálnych partnerov, než muži sexuálnych partneriek (môžete si to aplikovať aj na desaťročie). Ako je to možné? No tak, že tie hypergamné svine sa kľudne podelia o toho istého muža s ďalšími............ V praxi to teda vyzerá tak, že malý zlomok "alfa" mužov má (bez vynaložených financií) kopu sexuálnych partneriek za rok (dajme tomu aj 30).... TOTÁLNE TRAGICKÉ NA TOM JE, že o ten malý zlomok mužov ("Ktorí za to stoja!" - povedala "Katka"...) sa ženi DELIA MEDZI SEBOU..... Rozumejte tomu takto : "Radšej budem trtkať s promiskuitným alfasamcom, pre ktorého budem len "číslo", než s bežným mužom, ktorý mi bude pravdepodobne verný aspoň rok..." ......
*V skutočnosti budú mať ženy viac, než 2x viac sexuálnych partnerov ročne. Dôvod? Ženy si množstvo partnerov v rôznych anketách UBERAJÚ (ako aj váhu), muži PRIDÁVAJÚ (ako aj veľkosť penisu), pretože ženy sa za svoju promiskuitu viac-menej hanbia (kultúrny dopad), muži sa počtom sexuálnych partneriek skôr chvália ("si samec!")...
Ženy chcú muža lepšieho (bohatší, krajší, múdrejší) než sú ony, z dôvodu hypergamie. A považujú to dokonca za svoje PRÁVO. O.k., je to síce prejav obrovskej PÝCHY (to je tá najhoršia vlastnosť u žien), ale dá sa to "prekusnúť", vzhľadom na to, že je tu ešte jedna VIAC NEPOCHOPITEĽNÁ vec týkajúca sa žien.......a to........ ŽENA CHCE, ABY SA Z NEJ MUŽ "NEPOKAKAL", ABY Z NEJ NEBOL "NA MäKKO", ABY SA O ŇÚ "PRÍLIŠ NESNAŽIL", ALE ZÁROVEŇ CHCE, ABY TEN ISTÝ MUŽ SA ZAUJÍMAL LEN O ŇU, SPLODIL S ŇOU DIEŤA/DETI A BOL JEJ VERNÝ. .... TÁ ISTÁ ŽENA CHCE MUŽA DOMINANTNÉHO (to neznamená nutne že drsného, ale často aj to), ALE ZÁROVEŇ ABY JEJ SLÚŽIL (osobný vodič, pozorný vrámci darčekov a podobne, platič dovoleniek, večerí...)... ABY BOL V POSTELI "CHLAP", ALE ABY BOL DOBRE MANIPULOVATEĽNÝ MIMO POSTEĽ. ŽENA CHCE BYŤ V POSTELI SUBMISÍVNA (menej či viac, záleží od temperamentu ženy), ALE ZÁROVEŇ CHCE MUŽOVI ZOBRAŤ ENERGIU (spraviť ho silno zraniteľným, submisívnym, aspoň na konci sexu) TÝM, ŽE OD MUŽA "CELKOM JASNE" OČAKÁVA EJAKULÁCIU (je už jedno kde, nie každá to má rada do pusy či do análiku), BERIE TO AKO JEHO DAŇ ZA SEX S ŇOU. ŽENA SI MYSLÍ, ŽE KEĎ BUDE SVOJE TELO ZDIEĽAT S KONKRÉTNYM MUŽOM, TAK MUŽ MôŽE BYŤ RÁD, ŽE MÁ TU MOŽNOSŤ, A MÁ SI TO (rôznymi spôsobmi) VÁŽIŤ.... ALE TÁ ISTÁ ŽENA ZÁROVEŇ TRVÁ NA TOM, ABY JEJ MUŽ SPôSOBIL ORGAZMY. ORGAZMY TAKÉHO TYPU (ženské), KTORÉ MUŽ NEZAŽIJE "ANI VO SNE"........ PÝCHA "LEVEL MILIÓN"........ "Sex so mnou budeš mať LEN keď si to ZASLÚŽIŠ, ale BEDA TI, keď mi nespôsobíš celotelové multiorgazmy, ktoré sú 100x intenzívnejšie než tvoje "kýchnutie" penisom...."...
Ľudkovia, ja sa snažím ľúbiť ženy............ALE TO NEJDE, sú to SVINE. Ony sú dobré len k deťom (malým všeobecne, alebo svojim aj dospelým) a iným ženám, ale k mužom (mimo svojho otca a brata) vedia byť TAKÉ SVINE, že až.......... Ak muži znásilňujú ženy, TAK TO LEN PRETO (samozrejme to nezľahčujem), pretože ženy si PRÍLIŠ nahodnocujú svoje telá............ Choďte "niekde" s tým trápnym ospravedlnením žien typu "Žena si muža veľmi vyberá, lebo evolučne si dáva pozor na to, aby neotehotnela s nevhodným mužom..........."..... SÚ TO KONDÓMY, SÚ TU ANTIKONCEPCIE (už celé storočia až tisícročia - na bylinnej báze), Sú TU "TABLETKY PO", JE TU STYK BEZ EJAKULÁCIE, ALEBO PRERUŠOVANÁ SÚLOŽ (s výstrekom inde), KDE NIČ NEHROZÍ, LEBO "Z KVAPKY LÁSKY" MôžE žENA OTEHOTNIEŤ LEN VTEDY, KEĎ MUŽ MAXIMÁNE PÁR DESIATOK MINÚT PRED TÝM Už EJAKULOVAL (a nevymočil sa po tom).......
ŽENY SÚ ZVIERATÁ CELKOVO, MUŽI LEN PUDOVO..........Prečo? Pretože ženu stačí emočne "rozvibrovať", a ...UŽ JE TVOJA, úplne "bez mozgu" ti skočí na penis........ Rozosmievaj ju, dojmi ju (pozitívne), atď.......... MôŽEŠ BYŤ SVINIAR, KTORÝ LEN OVLÁDA FINTIČKY........ALE DOSTANEŠ JU............. Je mi z takých žien ZLE.... NELOGICKÉ TVORY, AKO PLAZ (druh zvieraťa) - TAKTO UVAŽUJÚ......Logika je doménou ČLOVEKA, emócie sú VIAC ZVIERACIE. Kto je väčšíe zviera, žena alebo muž? ŽENA!!!!!!! Nič proti emóciám, ALE MUSÍ TAM BYŤ PRÍTOMNÁ AJ LOGIKA A ROZUM........... Nie len "intelekt" a ťaženie z podpory satanisticého maisntreamu, ktorý tvrdí, že "chudáčky ženy, tak ťažko sa im žije v tomto "mužskom" svete..........."........... No neskutočne ťažko............ že každá priemerne vyzerajúca zdravá žena môže mať na každý prst napriemerne vyzerajúceho muža, A TO MôŽE BYŤ CHUDOBNÁ AKO KOSTOLNÁ MYŠ. Videli ste už priemerne vyzerajúceho muža, ktorý môže mať na každý prst nadpriemerne vyzerajúcu ženu, a nie je zároveň milionár? NIE, NEVIDELI. Priemerne vyzerajúca (ale nie tučná) nahá 20-tka roztiahne nohy, a muži sa idú zblázniť............ Urobí to priemerne vyzerajúci 20 ročný muž, a gayi sa idú zblázniť..... MOŽNO AJ ŽENY, ale tie SCHYZOFRENICKÉ STVORENIA to majú veľmi často krát problém priznať aj samé pred sebou......... A keď už majú tie chute a chcú to dať do praxe, tak si vymyslia množstvo prekážok typu "Musí si ma zaslúžiť, takže musí byť taký, onaký a ešte taký....aby som mu "dala"...."........ KURVA, OTVORTE OČI.........SEXUALITA MEDZI ĽUĎMI SLÚŽI NA PLODENIE LEN OKRAJOVO, V 99,9% PRÍPADOCH IDE O ROZKOŠ, KOMUNIKÁCIU TIEL A DUŠI PROSTREDNÍCTVOM SEXU.........TAK PRESTAŇTE "OSPRAVEDLŇOVAŤ" ŽENY, ŽE SI TAK POCTIVO VYBERAJÚ "TOHO DO POSTELE", LEBO "EVOLÚCIA".........
ŽENY SVINE SÚ, ale nemôžu za to (s najväčšou pravdepodobnosťou)...Môže za to ten, kto ich tak stvoril........... Ten bastard, ktorého uctievajú elity. Jeho meno je SATAN. Ten samozrejme stvoril aj mužov, ale stvoril ich tak, aby boli nekompatibilní so ženami (a naopak).
Neti, videl si fotku môjho tela, že? ...Predstav si...Písal som si s jednou 30 ročnou ženou........Super sme si rozumeli........ Chcela foto, tak som jej poslal aj tú fotku môjho tela, ktorú si videl........Vieš čo napísala? "Mne sa taký typ postavy nepáči......".............. Nechcem aby to vyznelo tak, že keď moje telo nie je svojim výzorom presne "po chuti" žene, tak sa urazím, alebo ju považujem za "blbku" či podobne....TO URČITE NIE...... Ale chápeš to??? Tak mne by bolo jedno, či je štíhlunká alebo bacuľka (ak nie je tučibomba), pokiaľ sa aspoň trochu stará o svoje zdravie......... A ona (ako žena s úplne priemernou postavou) má potrebu napísať mi, že "Mne sa taký typ postavy nepáči...." ........... Neti (viem, že to budeš čítať), vieš si predstaviť ako by si si písal so ženou, super by ste si rozumeli, poslala by ti fotku, mala by OBJEKTÍVNE pekné telo (akurát by si si trochu inak predstavoval "ideálny typ ženského tela"), a TY BY SI Z TOHO ZAČAL ROBIŤ PROBLÉM v zmysle, že by si jej napísal "Mne sa taký typ postavy nepáči...."? Bol by si schopný takej arogancie? A to aj napriek tomu, že by si si s ňou rozumel a mal reálny záujem ju spoznať? Pretože ona toto všetko reálne chcela...... A aj napriek tomu jej to proste "nedalo", napísala, že sa jej typ mojej postavy nepáči, a .......asi čakala, že jej napíšem "Super, správaš sa racionálne, plánujeme síce zoznámiť sa za tým najzmysluplnejším účelom, ale v prípade že moje objektívne pekné telo nie je presne tvoj typ, je veľmi rozumné mi to napísať, pretože je to informácia, ktorá nám jednoznačne pomôže k tomu, aby naše reálne zoznámenie sa sa naozaj uskutočnilo...."... BLBKY SÚ TO, IRACIONÁLNE, NELOGICKÉ............... Potom sa mi niekto diví, že už nemám záujem o ženu, ale len o jej telo???????????? TELO ZDRAVEJ MLADEJ ŽENY JE MŇAMKA..............ALE TO JEJ "VNÚTRO" PLNÉ NELOGICKÉHO UVAźOVANIA A EMOČNEJ HÚSENKOVEJ DRÁHY, TO JE PEKLO!!!!!!!!!!!!!A O TO JA ZÁUJEM NEMÁM!!!!!!!!! A keďže nemám záujem ani sa zhovaďovať (ani keby som bol pracháč) a platiť za pekné telo v posteli, tak kto vie ešte ako dlho budem bez erotiky........... Bez ohľadu na to, že som racionálny, do značnej miery aj spirituálny, inteligentný, zdravo žijúci, dobre vyzerajúci, a dokonca verný typ............. Kto tento svet takto zariadil??? SATAN - JEHO TVORCA.
_________________ Je čas odtiaľ odísť, posunúť sa z virtuálnej virtuality (internet) do virtuálnej reality (život mimo obrazovku). Vyhrávam tým, že odtiaľ odchádzam. NIČ PROTI TOMUTO FÓRU. Ale nie je vhodné, aby som sem prispieval a ukrajoval si z drahocenného času.
Naposledy upravil Xrazovy_nick dne ned zář 04, 2022 3:07 pm, celkově upraveno 1
|