[quote="mrazlu":2ba1hx85]Takže výsledkem mých obtíží jsou dvě cysty na levém a pravém vaječníku. V pravém podžebří mě píchá stále, ale bolest už je o dost menší. Dnes jsem začala dietu Budwig, ob den chci klistýr, víc zatim není v mých silách. Cysty jsou nehomogenní, mám zvýšené onkomarkery. Doporučena laparoskopie nebo laparotochomie, termín cca za 3 týdny, primáři se nezdá obsah cysty a útvar v nich, proto odběr pro histologické vyšetření. Do té doby se cyst určitě nezbavim, tělo se nestihne vyčistit, nechci zákrok podstoupit, ale v tuhle chvíli si nejsem jistá, co je vůbec správně. Ta hrozba rakoviny, doma malé dítě. Nevim, jak termín oddalovat, už tak jsem ho oddalovala kv. menstr. cyklu, který chci aby proběhl, já tohle s doktory neumim. Operace může být zbytečná, ale třeba ne - ta vysoká hodnota onkomarkru. Může to podle mě signalizovat i zánět v těle. Ale na těchto stránkách jsem chvilku, čtu tady články o uzdravení, ale já tu pozitivní zkušenost s alternativou ještě nemám a teď nějak nemám odvahu ji prvně zkoušet právě při možné rakovině.[/quote:2ba1hx85]
Já vás moc nechápu, jak vám mohou lidé na dotazy odpovídat, když je stále přepisujete, to jsem ještě neviděl. Prostě původní příspěvek nechte tak jak je a dejte další, já se k tomu dostanu třeba za měsíc, nebo i déle a musím to číst několikrát, abych vůbec pochopil co se zde dělo. Na předchozí dotazy nebudu reagovat, nevím co přesně v nich bylo, ale pokud jsem správně pochopil, tak chcete vzít za ruku a dostrkat do cíle. To vás zklamu, zadarmo není v životě nic, ani vědomosti, ty se běžně získávají studiem a holt tomu ten čas budete muset v zájmu svého zdraví věnovat. Jinak k tomuto příspěvku bych viděl, že pro sebe toho moc udělat nechcete a divíte se že nemáte požadované výsledky. Těch změn jde udělat obrovské množství a moc to nezáleží na čase a zda je operace rozumná, nebo ne, to evidentně víte sama, na to nepotřebujete moudrou radu. Odvaha na změny není potřeba a život, nebo smrt si volíme mnohokrát denně, třeba při přecházení silnice a nevidím zde žádný rozdíl proti uvedenému problému. Rakovina je navíc poměrně férová a dává člověku velice solidní čas na provedení změn, na rozdíl od stavu kdy vás třeba přejede Tatra s pískem, to už většinou je definitivní. Osobně bych do toho nešťoural ani náhodou a řešil detoxikaci, jen tak pro zajímavost si projděte toto video