pefi píše:
Už jsem se ti kdysi (zjevně zcela marně) pokoušel vysvětlit, jaký vliv má délka použitého objektivu na výsledný obraz. Takže rozdílná velikost kontinentů je celkem logickým důsledkem vzdáleností ze které fotíš a délkou ohniskové vzdálenosti použitého objektivu.
Tady to máš hezky vidět na fotce stále stejného stejného obličeje:
https://bakerdh.wordpress.com/2012/05/0 ... istortion/ Ale je to marný, je to marný, je to marný ...
Marné je to S TEBOU, S TEBOU, S TEBOU.............TO SNÁĎ NEMYSLÍŠ VÁŽNE, TAKŽE PODĽA TEBA JE NORMÁLNE, ŽE NA RôZNYCH "OFICIÁLNYCH NASA KOLÁŽACH ZEMEGULE" SÚ KONTINENTY RôZNYCH VEĽKOSTÍ............ Ja nenachádzam slov....
TY SI NEUVEDOMUJEŠ, ŽE ONI SI Z NÁS VYSLOVENE ROBIA SRANDU ???????? NEUVEDOMUJEŠ SI TO, PRETOŽE ODMIETAŠ EXISTENCIU SATANA, A SVOJHO ZDRAVÉHO ROZUMU SI SA VZDAL...
Pefi, KONEČNÁÁÁÁÁ.... PREHRAL SI, VŠETCI ČO STE TU STE (z tých čo prispievate, mimo Teologik či aký má nick)"PREHRALI"..... A NEVYHRAL SOM JA, VYHRALA PRAVDA. JA SOM LEN JEJ NOSIČOM (v súvislosti ohľadom tvaru Zeme, a vecí čo sú s tým spojené)....
KOPAJ NOŽIČKAMI KOĽKO CHCEŠ.......Proste nemáš mi čo vyvrátiť...
A čo povieš na toto ? TIEŽ ZASLEPENE BUDEŠ TVRDIŤ, ŽE JE TO KONŠPIRÁCIA ??? HANBI SA, PEFI........ Mne je normálne zle.... mne je normálne ĽÚTO, čo stváraš.... Ako SILOU MOCOU SI ZATVÁRAŠ OČI PRED REALITOU...pretože by si ju nezniesol....
Satanský symbolizmus "vo vesmíre" spojený s Tesla autom a so "Starmanom".... Symbol pyramídy a sovy, schválne naaranžované tak, aby symbolizmus bol "aktivovaný", pretože satanisti si na symbolizme až príliš dávajú záležať.
Všetky vesmírne agentúry sú POPREŠPIKOVANÉ satanizmom, jeho symbolmi, atď........ale keď je raz niekto voči realite (ktorú by nedokázal predýchať) slepý, TAK S NÍM SA NEDÁ BOHUŽIAĽ ANI DISKUTOVAŤ........
Vo videu je ukázané aj to, ako si "astrounauti" nosia "do vesmíru" PLYŠOVÉ SOVY........ originálne zábery...
PREBERTE SA HLUPÁCI (už som drsný), JE UŽ VÁŽNE NA PLAČ TÁ VAŠA ZASLEPENOSŤ......
(POZRIEŤ) https://www.youtube.com/watch?v=erIG1FJgFDE