neti píše:
Xrazovy_nick píše:
Nie je to nenávisť v pravom zmysle slova... Je to VEĽKÉ SKLAMANIE Z NICH. Vidíš v tom vôbec rozdiel? Predstav si otca veľmi sklamaného zo svojej dcéry......... NIE JE TAM NENÁVISŤ.... je tam veľké sklamanie.......... A už si konečne uvedom, že ženy bude znásilňovať a týrať nie ten, kto cíti veľké sklamanie z nich, ale ten, kto ich nenávidí. BODKA. A už si daj odpich.
Medzi sklamaním a nenávisťou je tenká hranica. Sklamaný človek by nenapísal, že jeho dcéra je zlá. Ale že je sklamaný z jej správania. A ty ženy evidentne nenávidíš - veď to píšeš medzi riadkami. Samozrejme to nepriznáš, pretože by ťa každý za to odsúdil.
Podľa mňa si aj klesol v očiach pána Jardu a Alopata.. Tak teraz sa správaš tak
DETINSKY, že som doslova šokovaný...
Daj si za nickom "Neti" ešte pomlčku, a za ňou doplň slovo "voluntarista".......TO SI PRESNE TY............. Presne ako tá tvoja "mainstream veda".... Všetko pekne "naaranžovať" tak, aby výsledok bol taký, na akom sa vopred dohodli......
Píšeš : "Sklamaný človek by nenapísal, že jeho dcéra je zlá. Ale že je sklamaný z jej správania." ...........Tyvole, človeče, kde ty berieš tú istotu?????? Si ty tvorca človeka??? Dokonca z toho tvojho názorou priraďuješ KAŽDÉMU ČLOVEKU čo a ako cíti na základe toho, čo povie......... TY JEDEN MEGATRUHLÍK.........
To, že prinajmenšom desiatky miliónov už dospelých detí nejakému svojmu rodičovi povedali "...Nenávidím ťa!!!", to je pre teba ešte istejšie než isté, že to tak naozaj mysleli, a hlavne, ŽE SA PODĽA TOHO BUDÚ SPRÁVAŤ, A TEDA JE TU ZNAČNÉ RIZIKO, že v budúcnosti to povedie k prizabitiu, alebo k vražde rodiča........... NETI, DAJ SA LIEČIŤ.
Musím znova zablokovať videnie tvojich príspevkov (aby som ich ja nevidel), pretože si najväčší psychopat z tejto stránky. Vieš ako sa hovorí - najhoršia je INTELIGENTNÁ SVIŇA. Ty sa ako taká inteligentná sviňa javíš. Inteligentná sviňa bez duchovna. Ešte raz - ty si ten POSLEDNÝ z tohto fóra, ktorý by mal niekoho moralizovať, a aj ten posledný, ktorý by mal vôbec premýšľať nad tým, či sa vo mne pán Jarda a Alopat sklamali. Ja som si priam istý, že keby si mali vybrať jedného z nás dvoch za kamošov, bol by som to ja. Nie som totiž psychopat. Môžu nado mnou krútiť očami (neviem ako často to robia, to vedia len oni), ale vedia, že nie som psychopat, a to je, Neti, to hlavné.............. Len psychopat môže napísať, citujem ťa : "
Prestaň súložiť s matkou, lebo ti z toho zrejme preskočilo ..." ... Týmto si u pána Jardu a Alopata určite zabodoval, ale sklamaní sú zo mňa....
Zmizni, Neti.
Už žiadny tvoj príspevok neuvidím...... Ty za tým, že bloknem tvoje príspevky (aby som ich nevidel) budeš vidieť to, že som sa "vzdal", že priznávam porážku, atď...... Budeš to vidieť zo psychopaticého pohľadu, ktorý ti je vlastný.
Nezabúdaj, TO TY reaguješ na moje úvodné príspevky v topicoch, v ktorých ani len nespomeniem tvoj nick, a tak to všetko začne. NIE JA REAGUJEM NA TVOJE. Tvoj cieľ je jasný : skritizovať ma v mnohých ohľadoch, a neustálym dobiedzaním sa urputne snažiť o to, aby som s tebou súhlasil.......donekonečne, donekonečna.... Nezabúdaj - začínaš s tým TY, O TO IDE........... Proste jednanie PSYCHOPATA. A prečo by som sa mal donekonečna pozerať na príspevky psychopata, ktorými reaguje na mňa? Bye.