Kazi píše:
Sedli jsme si a povídali docela dlouho až usnula u mě na klíně.
Je to dobrý ? Chci tutu a né jinou. Pořád ji mám rád. Byl to skvělý pocit, když se ke mně stulila.
Co dál ? Stalo se ti to někdy ?
Či je to dobré? Pamätám sa, ako som zaspával ja na klíne mojej vtedy ešte frajerke a ona ma hladila po vlasoch ešte hodinu po tom čo som zaspal. Aj teraz si jej viem niekedy lahnúť do klína, alebo ona mňe. Dotyky sú super a podľa mňa aj potrebné.
Ak chceš túto a žiadnu inú, tak máš aspoň v tomto jasno, teda je to tvoje ďalšie pozitívum.
Kazi píše:
Byl to skvělý pocit, když se ke mně stulila.
Co dál ? Stalo se ti to někdy ?
Ten príjemný pocit je tiež vynikajúci. Muž v rodine má úlohu ochrancu, žená sa má pri ňom cítiť bezpečne a mať v ňo stálu podporu a vedieť, že sa na neho môže spoľahnúť. Mladým ženám sa na začiatku pácia svalnatý muži, pretože vnímaju ich silu ako formu ochrany a mužnosti. Síce časom dajú prednosť iným kvalitám ako je intelekt a humor, ale ten pocit, že sú chránené by tam mal byť. Keď sa teda žena budé cítiť pri tebe v bezpečí a bude vedieť, že sa môže na teba spoľahnúť, pomôže to jej aj tebe. Ty si budeš pripadať ako jej ochranca a budeš sa cítiť naplnený. Ďalšia dôležitá vlastnosť je vzájomná dôvera. Tá pramení aj z tých prvých dvoch vlastností. Partneri, medzi ktorými nie je dôvera sú neustále na vážkach, prevláda medzi nimi nervozita, podráždenosť....nič dobré to so sebou nenesie.
Na vzťahu treba neustále pracovať. Máš len dve možností, buď váš vzťah bude napredovať alebo bude upadať. Stagnácia v medzi ľudských vzťahoch neexistuje. Je úplne jedno, či sa jedná o manželstvo, kamarátstvo alebo priateľstvo. Buď sa na vzťahu pracuje, alebo to ide dolu vodou. Máme na výber, čo si zvolíme, voľba je len na nás.
Za daľšie, ak chceš zmeniť ľudí okolo seba, tak musíš zmeniť seba. Človeka ako takého zmeniť nemôžeš, nemáš na to nič. Žiadnu silu, žiadne techniky, žiadne návody. Každá zmena musí vychádzať z teba. Ak sa zmeníš ty, zmenia sa aj ľudia s ktorými sa denno denne stretávaš. Tým že sa zmeníš ty, tak sa mení aj to čo je medzi tebou a tým druhým človekom. Zmení sa postoj, ktorý medzi sebou máte, to ako sa vnímate a ako na seba pôsobite. Ale zmena musí vždý ísť z teba.
Všetky tieto riadky, čo sú tu napísané majú nulovú hodnotu, pokiaľ sa človek nechce zmeniť. Zmenu musí vychádzať z jeho vnútra.
Všetky rady pána Jardy majú tiež nulovú hodnotu, pokiaľ sa človek nechce zmeniť. Na jednej strane si človek po prečítaní tohoto webu a fóra uvedomí, čo asi robil doteraz zle, ale ak ostane iba pri tom, že si to uvedomí a nespraví nič pre nápravu, nespraví zmenu, tak sa zase nič neudeje a človek je tam kde bol.
Co dál?
Zmeň svoj pohľad na sex ako na potrebu. Ak to budeš vnímať ako svoju telesnú potrebu, tak budeš ženu vnímať ako nástroj na uspokojenie svojej potreby. A takých nástrojov je na svete minimálne 3 miliardy. Aj svoju ruku môžeš vnímať ako nástroj. Skús nad tým pouvažovať a zamysli sa, či vnímaš rozdiel medzi sexom a milovaním. Ženy majú poväčsine radi milovanie. K tomu teda patrí romantika, príjemná atmosféra, dobrá nálada a hlavne HLAVA BEZ STAROSTÍ. Čo má tvoja žena rada vieš najlepšie asi ty, tak skús zariadiť dakú zmenu, dáke oživenie ako ti písal napríklad pán Jarda. Keď toto všetko bude splnené tak potom vie prísť aj to čomu hovoríš sex. Také spestrenie. Sexom sa väčšinou nazýva rýchlovka. Sex v aute, vo výťahu v kabínke, alebo tiež sex na jednu noc. Pri slove sex si ženy väčšinou vybavia kaskadérske polohy v omedzenom priestore a ešte veľa krát aj v časovej tiesni a taktiež živočíšnejší priebeh celého pohlavného styku. Ako oživenie a spestrenie milostného života je sex fajn. Nemal by sa však stať to čo je častejšie. Ale tiež do záleží od partnerov. Ak im to obom tak vyhovuje, tak je potom všetko OK. V sexe je dovolené všetko čo jednému alebo druhému partnerovi neprekáža.
Takže podľa mňa sa zameraj na vzťah, ktorý je medzi Vami, sex na určitý čas prestaň riešiť, lebo tlačit na pílu nieje vôbec dobré. Keď si opravíte vzájomnú komunikáciu, potom si opravíte aj vzťah. Od ťiaľ je potom už len kúsok k prejavú vzájomných sympatií a posteľným radovánkam. Musí to ale prísť nenásilne a od obidvoch partnerov. Sex teda na čas z hlavy vypusti,ak budeš mať absták, choď na záchod a sprav chlapskú robotu. Neprídu mi príliš zdravé situácie, keď má jeden partner chuť a druhý zrovna nie, a tak sa človek silou mocou snaží toho druhého doslova donúťiť, aby aj on za každá cenu na to dostal chuť, alebo ešte horšie sa vie stávať, že ja mám chuť, tak ty sa teraz prekonaj a keď budeš mať zasa ty chuť, tak sa ja prekonám. Nie, tak to fungovať dlho nemôže. Potom sa ten človek stáva zas len nástrojom na ukojenie svojich potrieb.
Ako pozerám napísal som toho dosť, skús si to prečítať niekoľko krát a vnímaj čo je napísane medzi riadkami.
Držím Ti palce.