Dášena píše:
Tady Dášena-"zakladatelka" rubriky pálení jazyka a rtů. Pane Zajíčku, dělala jsem vše, co jste radil (viz předchozí stati této rubriky), ale vše bez úspěchu, vidělo mě mnoho lékařů (kožní,stomatologické,interní, výzkumný ústav stomatologický), dále kineziolog,prošla jsem akupunkturou,bála jsem se cokoliv jíst a tak jsem zhubla 10 kg- už ani nepamatuji co všechno,ale hlavně bezúspěšně, nic nezabíralo.
Před 3 měsíci jsem se setkala náhodou s paní, která dělá Reiki a ta řekla, že mám narušené elektromagnetické pole těla. Byla jsem u ní 2x na odblokování a vidím, že to zabírá a že je mě lépe, podstatně lépe.
Vážení pacienti, lékaři Vám nepomohou, jíst zdravě schvaluji, výborné jsou pane Zajíčku i Vaše rady pro život, ale všem,kteří trpí jako já, bych chtěla poradit ať se dají cestou Reiky , ale opravdu velmi dobrého léčitele.
Přeji všem uzdravení a krásný nový rok 2011. Dášena
Pokud jde o jednotlivé energetické sféry těla, tak se zamyslete z čeho to máte zablokované a jak dlouho vám to vydrží odblokované, pokud budete dodržovat původní životní a stravovací režim. Netvrdím že tento postup účinně nepomáhá, to určitě pomáhá, ale vlastně jde o takové nabíjení akumulátoru, který se zase pomalu vybíjí, což rozhodně cílem není a musíte se dokázat nabíjet sama. Sám jsem takto chodil po léčitelích v roce 1982 a teprve po dlouhých peripetiích jsem přišel na to, že nabíjet se musím sám, jinak budu stále v problémech, což mě dovedlo až k poznání, že vše je strava a psychika, případně něco málo karmické zátěže a nic složitějšího na tom od toho momentu nehledám.