Pridam aj ja nejake info z tohoto badania.
Ako som pisal davnejsie. V bytovke som v suterene pospajal vsetko co sa dalo. Som plynar aj elektrikar, dokonca som bol aj pri vymene stupaciek, viem ako to robili aky je material.
Hned na uvod musim povedat -skoda ze som si ja nevopchal do stupacky z tretieho poschodia az dole do dolnej pivnice koaxial. Ten by som pichol do zeme a mal by som svaty pokoj. Oni zalievaju poschodia betonom po novom koli poziarnemu kominovemu efektu. Iba keby som kabel vopchal do odpadovej rury
Preco sa neuzemnujem na rozvody plynu/kurenia/bleskozvod/vana? Je to spojene ma to byt spojene, odpor do 5 Ohmov. Dokonca som skusal aj odpojeny bleskozvod ked robili opravu.....odpojeny z plechovej strechy. Ta sluzi ako prijimac rusenia. Rusenie bolo aj tak, lebo klietka bleskozvod je okolo bytovky spojeny zemou.
Takze neuzemnjem sa preto, lebo je tam rusenie. Na osciloskope tam namieriam vsetko mozne. Sumy, frekvencie, dirty eletricity- mam aj merac Dirty eletricity vid priloha.
Napadlo ma pouzit katodu diody - vid priloha
Dalsia vec - za 200 libier maju anglani taketo zariadenie:
https://emf-protection.co.uk/product/bl ... er-system/Vraj to filtruje zem. Samozrejme na email nereaguju, blba amreicko anglicka povaha nebodaj my slovania by sme to odkukali.
Takze momentalne vyuzivam klince v topankach. Chodim ako podivin vedla chodnika po trave, cim viac blata tym lepsie. Odpor do 1 MOhm nezalezi ci mam strieborne alebo ine ponozky. Sneh izoluje! takisto aj vysoka trava!
Najlepsie stat v blate.
Jediny sposob asi ako zistit prinos uzemnovania - a to aj s moznym rusenim je zmerat bioenergiu. Alebo tu kirilianovu fotku spravit - namet na dalsie vlakno
Aj ked tie kvety su dost presvedcive...
Moze sa niekto vyjadrit hlavne k tej katode diody?
Diky