pv33 píše:
Dik Haluzaku, tady se hlavne pise o tom jak to michat a kde kupovat, ale mne nejvic zajimaji realne vysledky realnych lidi. Muzes napsat nejake detaily, jak presne bylo MMS pouzite a jak dlouho to trvalo a co se povedlo nebo nepovedlo? Z toho co popisujes me pri nejmensim zajimaji obnazene krcky a zily na nohach. A pises, ze jsi s MMS obeznamil hodne lidi. Pokud mel nekdo z nich rakovinu, tak by me zajimalo jestli mu MMS pomohlo a pripadne samozrejme detaily.
Pavel
Bylo toho na mě celkem dost za poslední dobu ale vyhrál jsem, a už jsem schopen odepsat, taky se přiznám že jsem zapomněl, tak sice pozdě ale myslím že s důležitými poznatky. Tak detaily to se ptají všichni i já chtěl přesný návod, ale prostě logicky jsem začal s jednou kapkou a jak spotil jsem i na zádech než jsem to vypil. 1kapka kys. cit. tuším že to bylo 10% 3min počkal zalel čichnul skepticky zapochyboval spolu ale i se strachem, ale zopakoval jsem si 1kapky, / celá sklinka vody, to by musel být hodně silný jed, zle by mi nebylo ani ze sava, ani z ničeho jiného... no vypil cítěl že to něco děla a fajn, ono už je to dávno celkem
ale ty zuby to vím na ty to mms používám často, nepravidelně tak několikrát měsíčně.. ale krčky to bylo první co se zlepšílo už na začátku, ono na začátku jsem to i pil.. mno každopádně dělal jsem to jednoduše takto a dělám dodnes : Nakapu klasicky kys. cit. 50% + chloritan 1/1, počkám 30-60s jak se trefim někdy i dýl, logika mi říká aby to conejvíc shnědlo nebo spíše přestalo měnit barvu dělat bublinky, když reakce skončí, zaleju to vodou a do sklenky cca 2dcl podle toho jak to chcu silné na výplachování úst jsem dával 15 kapek ale to je celkem dost kyselé bohatě stačí i 10 a dokonce pro ty co nesnesou kyselost tak i 6 kapek, no ale to nemůžete prostě brát přesně podle mě, to vy jste jiné tělo s jinými parametry a požadavky, berte to proto úplně nezaujetě s volnou myslí tak jak to na vás na vás působí, třeba já až teď pochopil že nemusí být MMS úplně vhodné jako první volba odstranění problému. Já řešil doteď propuknutí něčeho co by bylo na samotnou kapitolu a bylo to něco na co není lék, a došlo to až do bodu kde mms přestávalo mít efekt, nevím jak je to možné toho jsem se děsil, ale našel jsem k té nemoci zmínku o Vilcacoře, a VÁŽENÍ zpozorněte, já říkám že toto je jak inteligentní mms na většinu nemocí teda na zuby né ale vnitřně věřím tomu že to umí hodně moc. Na rakovinu bych to volil jako první, kdyby nezabralo, mms, kdyby né tak další novinkou které taky věřím v potenciál zdolat rakovinu je Koloidní stříbro, koncentraci conejvědší, jelikož hrozí pouze zmodrání kůže, v případě ohrožení života by mi to bylo jedno jakou barvu budu mít, no a u všeho krom vilcacory bych dávkování vyhnal na na vrchní hranici snesitelnosti, a držel bych dietu a snažil bych se o to dostat z těla ven všechno zbytečné nebo škodlivé. Pak je další CDS VMS MMS2 a možná ještě další zkoušel bych toto všechno, zkusil bych i léčitele, ( veřejně známé ) dotoho bych se hýbal rozcvičky, a vitamíny minerály dodal zkrátka snažil bych se tělu odstranit všechny překážky a poskytnout všechny zbraně a plnou sílu imunitě k attacku nemoci... takhle se to snažím i na sobě. a k té vilcacoře, ta je k nezaplacení na moje problémy to pomohlo možná více, a rychleji než MMS a to ale šetrným způsobem žádná sra*ka bez nepříjemných vedlejších účinků...byl to sice extrém co se semnou dělo ale jen v oblasti kůže, to mms to země hnalo horem spodem, ale Vilacacora ta se nes*ala a protlačila ten bordel skrz kůži takže první efekt byl takový že se mi na ksichtě udělalo pár mega bolákolézí ze který tělo vyloučilo většinu toho co mi dělalo všechny problémy, a teď se zase cítím o mnoho lépe a dochází mí jak moc jsem byl v průseru. A hlavně před pár dny jsem si měřil jen tak náhodou PH moči, a nechtělo se mi tomu věřit, do té doby jsem neměl nikdy při náhodném měření jiné PH než značně kyselé, ale teĎ neutral až mírně zásadite nebo mírně kyselé prostě přesně tak jak má být což je důkaz že se tělo asi dalo dokupy
No a právě si to potvrzuji tím co mě ještě víc překvapilo když jsem opět jen preventivně a experimentálně jak někdo radil, dal naráz po dlouhé době 6kapek mms klasika s kys, cit 1/1 tak po vypití jsem počítal s odpovídajícím efektem, ale nic, teda jako úplně mikro téměř žádný efekt, říkal jsem si to je divné další den no a zase, jak kdyby mms nefungovalo vrtalo mi to hlavou a pak mi to došlo, přece Jim Humble tuším říkal že ve zdravém těle to nepůsobí špatně, a nevolnost, to mu jsem ale nikdy moc nevěřil měl jsem za to že po pití něčeho jako mms musí zákonitě být zle když je toho dost, no 6kapek považuji za dost, kdysi bych měl dovečera průjem a ještě chvíli zítra, ale já průjem neměl a jakoby nic... takže to vážně je pravda, no nevím to ještě úplně jistě ale nejspíš se dá říct pokud ti je po mms blbě nejsi zdravotně vpořádku... Takže tak snad jsem pomoh a přeji ať se daří a MMS používat nemusíte ani nic jiného..