S marihuanou mam docela dobrou, 15ti letou zkusenost. Zkousela jsem ji ve forme koureni jointa, vodni dymka, kolacky, buchta, bramboraky, mliko, v kave, vaporizer, jezeni masla a i zvykani palic. Vyzkousela jsem skunk kupovany, skunk "domaci" ze skrine a "venkovku". Ja to vidim asi takhle(beru z mych vlastnich zkusenosti a zkusenosti lidi z meho okoli):
Nejhorsi forma je "huleni", to je asi vsem jasny
a nejlepsi formou bych rekla, ze je jezeni ve forme masla (avsak pozor!! - jednim z ucinku marihuany je casto obrovsky hlad a vsemozne chute, nejlepsi si dat maslo, protoze kdyz si date treba kousek buchty, tak se zacinajicimi ucinky by vam jenom jeden kousek urcite nestacil!!
a to pak je masakr, to se clovek modli, aby uz to skoncilo a clovek muze zazit docela hroznou zkusenost). Akorat v jidle nikdy clovek nevi, jak na tom bude, az to zacne pusobit. Zacina to pusobit az tak za 20 minut a zalezi nejen na tom, kolik si clovek da, ale i na tom, jestli a co pred tim jedl atd...
Me osobne vyhovuje nejvic vaporizer, ktery musite nastavit na hodne nizkou teplotu, protoze jinak ji spalite a je to nejenom docela hnusny, ale i nezdravy.
Miluju ucinky marihuany pro to, ze si neskutecne pochutnam treba jenom na jablku a jak vsichni vime, jidlo je jednim z nejvetsich slasti, co muze clovek zazit - aspon pro me!
. Ale pozor na prejidani. Je dobry to moc neprehanet s kvantitou, protoze to jsem se pak vzdycky totalne nacpala vseho mozneho a usnula. Nemohla jsem poradne ani komunikovat. To se mi libilo, kdyz mi bylo 16, ted uz ne.
Pak se mi libi, ze mi to POMAHA OD STRESU zpusobeneho spechem a neustalym nestihanim. Na to marihuana zabira na 100%. Najednou zjistite, ze vlastne neni kam spechat, ze si chcete treba v tu chvili jen tak zarelaxovat. Dale se mi libi, ze si pak clovek popovida s nekym, kdo je nalazeny na stejnou vlnu, naprosto dokonale. A nejradsi si trochu dam kdyz delam na zahrade, to jsem pak dost kreativni (i kdyz jsem vyjimecne dny, kdy mi to naopak zlenivy a ja mam naladu jenom tak sedet, ale to taky neni spatny
Naposledy upravil Petra321 dne čtv led 01, 1970 2:00 am, celkově upraveno 2832 |
1366838984 |