[quote:2dod8lr1]Trochu se rozepište jak vám pomáhala, můžete tím nasměrovat mnoho dalších lidí. Každá zkušenost je dobrá a pokud ji může použít i někdo další, je škoda si ji nechávat pro sebe.[/quote:2dod8lr1]
Moj problem je Hodgkinov lymfom. Snazil som sa vyhnut klasickej liecbe a skusal som alternativu. Nebudem to rozoberat, ale nefungovala ani tvrda zeleninova dieta, MMS, DCA, graviola ... Po tristvrte roku som padol s vahou z 98 kg na 75 kg. Precital som spustu literatury a nenasiel som jediny pripad HL vylieceneho alternativne. Narazil som aj na uzivanie marihuany.
To uz som bol v stave (stadium 4b), kedy som suhlasil s chemoterapiou ako s poslednou moznostou. Absolvoval som 8 cyklov, t.j. 16 davok podla schemy ABVD. V snahe ulahcit si co najviac od negativnych ucinkov, aspon po podani chemoterapie, sa mi osvedcil poznatok, ze fajcenie marihuhany umocni momentalny stav v ktorom sa nachadzate. Cize dat si joint cca hodinu pred podanim udrzi cloveka v relativne dobrom stave aj po podani chemoterapie.
Skusil som to aj po chemoterapii a citil som sa skutocne hrozne. Takze ten umocnujuci efekt momentalneho stavu funguje. Aspon u mna.
Moja doktorka bola sama prekvapena ako dobre liecbu znasam. Samozrejme, ze som jej o marianke nic nepovedal.
Dalsiu vec, ktoru by som spolutrpitelom doporucil, je uzivanie tinktury z huby Leskokorovka obycajna, skor znamej pod nazvom Reishi. Uzival som ju po cely cas liecby a uzivam ju doteraz. Na zaklade mojich skusenosti ju uziva siroke okolie mojich priatelov aj na ine veci. Nedoporucujem kupovat ako lieky alebo prasok. Lepsie je priprava podla
Naposledy upravil Návštěvník dne čtv led 01, 1970 2:00 am, celkově upraveno 0 |
2dod8lr1 |