[quote:2dod8lr1]Trochu se rozepište jak vám pomáhala, můžete tím nasměrovat mnoho dalších lidí. Každá zkušenost je dobrá a pokud ji může použít i někdo další, je škoda si ji nechávat pro sebe.[/quote:2dod8lr1]
Moj problem je Hodgkinov lymfom. Snazil som sa vyhnut klasickej liecbe a skusal som alternativu. Nebudem to rozoberat, ale nefungovala ani tvrda zeleninova dieta, MMS, DCA, graviola ... Po tristvrte roku som padol s vahou z 98 kg na 75 kg. Precital som spustu literatury a nenasiel som jediny pripad HL vylieceneho alternativne. Narazil som aj na uzivanie marihuany.
To uz som bol v stave (stadium 4b), kedy som suhlasil s chemoterapiou ako s poslednou moznostou. Absolvoval som 8 cyklov, t.j. 16 davok podla schemy ABVD. V snahe ulahcit si co najviac od negativnych ucinkov, aspon po podani chemoterapie, sa mi osvedcil poznatok, ze fajcenie marihuhany umocni momentalny stav v ktorom sa nachadzate. Cize dat si joint cca hodinu pred podanim udrzi cloveka v relativne dobrom stave aj po podani chemoterapie.
Skusil som to aj po chemoterapii a citil som sa skutocne hrozne. Takze ten umocnujuci efekt momentalneho stavu funguje. Aspon u mna.
Moja doktorka bola sama prekvapena ako dobre liecbu znasam. Samozrejme, ze som jej o marianke nic nepovedal.
Dalsiu vec, ktoru by som spolutrpitelom doporucil, je uzivanie tinktury z huby Leskokorovka obycajna, skor znamej pod nazvom Reishi. Uzival som ju po cely cas liecby a uzivam ju doteraz. Na zaklade mojich skusenosti ju uziva siroke okolie mojich priatelov aj na ine veci. Nedoporucujem kupovat ako lieky alebo prasok. Lepsie je priprava podla
| Naposledy upravil Návštěvník dne čtv led 01, 1970 2:00 am, celkově upraveno 0 |
| 2dod8lr1 |