Xrazovy_nick a všetky tvoje alter ega : Nič iné ako zbabelý útek do jaskyne som od teba ani neočakával. Každý, kto s tebou diskutoval, nemal totiž chuť, náladu, ani čas na nekonečné dohadovanie sa s nejakým orangutánom, ktorý 1) všetko, čo sa mu hodí, poprie, prekrúti 2) nič nevie poriadne vysvetliť 3) klame, vymýšľa si, zatajuje. Tak kto je tu psychopat?? Máš tú smolu, že si narazil na mňa a
ja som si urobil dostatočný čas a priestor, aby som ťa zatlačil do kúta, aby si vysvetlil zásadné nezrovnalosti tvojej sci-fi teórie. Pretože
Devil is in details, že.
Ťažko sa diskutuje s človekom, ktorého odhaluje už forma, akou opisuje prírodné javy - okay, fantázii sa medze nekladú.. ale v umení
a nie vo vede.. Námatkovo vyberám
Citace:
Citace:
Citace:
Citace:
Najviac ma však pobavilo tvoje
hovienko, že "Kozmetická záležitosť"
Pripomína mi to mRNA "fuckcíny" proti Covid, ktoré majú nežiadúce účinky napr. smrť, čo je podľa tvojej úchylnej logiky len drobná kozmetícká záležitosť. Ty jednoducho vôbec netušíš, o čom rozprávaš. Vo svojej arogancii a drzosti si ani nechceš pripustiť a uvedomiť, že tvrdenia majú aj nejaké dôsledky - a že nemôžu platiť selektívne, lebo sa mi to práve teraz hodí. Ale okay, písal si, že s diskusiou so mnou končíš - tak dúfam, že to aj dodržíš a nenapíšeš znova nejaký zbytočný nezmysel. Z mojej strany som (s pomocou teba
) preukázal, že
Flat-earth teória je pseudo-konštrukt, ktorý sa rozpadá v každom jednom detaile